Star Çilek Kokusu - Dizi Yorumları

aaaa yolarım saçını başını senin kızzz :ppp::ppp::ppp:

mustimin şarkısını kullandıkları sürece kanım ısınmaya devam eder şu 1 haftada ciddi bir artış olucaktır böylle ergen kızların çok olduğu dizilerde kullanılan şarkılara büyük ilgi oluyor
:A:A:A @EFE UYSAL
Evet artış yaşar sende ergenlere giriyormuşsun @mrt-06 öyle diyor. :A :F

Kız sen bizi kötü etkiliyorsun @denizz19 ile @Yiğitt'i de kendine benzettin, beni de şey ediyorsun geçen Bellamy'nin vücudunu övüyordum. :F

Edit: Şarkı için mi diyorsunuz ben de fragmandaki oğlanlar için sandım. :D
şarkı için diyorum mustimin kadere bak parçası yoksa bu diziyle benim ne ilgim olur cnm ama senin belliki gözün oğlanlardan başkasını görmemiş :A:A:A

İnşallah çalar öpüşme sahnesinde. :A :F Ben Olsaydım Musti açıkladı klip seneye geliyormuş. :F
10 gün içinde eylüle kalamdan gelir ben olsaydım kadere bak 200 izlenme birden hemen almış ve 6 milyon olmuşuz şuan eylüle kadar 7 milyon olalım çilek kokusunun kitlesi sayesinde :A:A:A

Aman ne olacak sanki Salı günleri onun Mustafa Sandal'ı, Mustafa Ceceli'yi geçemiyor asıl reytinglere yansın rezil oldu. :A
allah allah acun beceriksizse mustim ne yapsın ayoll survivor dısında hiçbir yapımı izlenmedi bu yıl oda all star olduğu için izleni bence normali onunda ilgi görmez tv8 tutmadı mustim ne yapsın :F:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,358
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06