Star Çilek Kokusu - Dizi Yorumları

İlk bölümüne baktım sonra bakamadım ordan hatırlıyorum sende izle istersen.
senin bakmadığın şeye ben neden bkayım beee rising star izliyormusun bence formatı o ses türkiyeden daha eğlenceli yavas yavas yükselmeyede başladık ab gurubunda geçenelrde 3.olmuşuz

Bakıyorum ona güzel format haftaya yorum yaparım konuya.
acun hiççç 2.sezonu beklemesin kış aylarında hemen juriyi ilk sezon bitmeden değiştirsin musti dısındakı 3 kişininde değişmesi lazım kış sezonunda bir şanzımız olur insanlar jurilerden inanılmaz rahatsız bu programın en eksik yönüde bu zaten musti dışındakılerde iş yok

Değiştirsin evet ama Acunda o kafa varmı.

Bölüm genel anlamda durgundu. Ama ben Medcezir gibi durgun (çoğunlukla) bir diziyi 2 sezon boyunca izlemiş birisiyim o kadarda sıkılmadım
Bu arada reytingler düşünce öpüşmeye ve tişört ıslatmaya sarılmış diyen arkadaşlar bu bölüm en az 2-3 hafta önce çekildi. Fragmanda bölümün hemen ardından verildi. Reytingler ise saat 10'dan sonra açıklandı.Biraz doğru tespit yapında haklısınız diyelim sizlere. Zaten durgun bölüm olduğunu kabul ediyor izleyenler.

Ağzı olan konuşuyor zaten.

şarkı ya offffffffffffff diyorum.
diziye başlıyorum yeniden.

Yusuf nasıl yapar bunu bana?

Hiç bir şey diyemiyorum şu an. 😱

Ben varken başkası mı? 😱 Bu tercih kabul edilemez.
Ülkede o kadar olay varken Yusuf'un tercihleri beni ilgilendirmiyor, ama bunun için depresyona girmeye gerek yok. Belki de konuşulsun diye ortaya atılmış bir iddiadır. Yine de şok olmana şaşırdım açıkçası.