Star Çilek Kokusu - Dizi Yorumları

Evet artış yaşar sende ergenlere giriyormuşsun @mrt-06 öyle diyor.

şarkı için diyorum mustimin kadere bak parçası yoksa bu diziyle benim ne ilgim olur cnm ama senin belliki gözün oğlanlardan başkasını görmemiş

şarkı için diyorum mustimin kadere bak parçası yoksa bu diziyle benim ne ilgim olur cnm ama senin belliki gözün oğlanlardan başkasını görmemiş
Alakası yok yorumu fragmanı izlemeden yazmıştım. Yazdıktan sonra baktım Musti şarkısı çalıyormuş.

kadere bakı umarım bölüm içerisinde dizidede kullanırlar sadece fragmanda kalamz bölümdede çalınır umarım şuan çok ihtiyacımız var çünkü ilaç gibi gelir
İnşallah çalar öpüşme sahnesinde.
Ben Olsaydım Musti açıkladı klip seneye geliyormuş.

İnşallah çalar öpüşme sahnesinde.
Ben Olsaydım Musti açıkladı klip seneye geliyormuş.
10 gün içinde eylüle kalamdan gelir ben olsaydım kadere bak 200 izlenme birden hemen almış ve 6 milyon olmuşuz şuan eylüle kadar 7 milyon olalım çilek kokusunun kitlesi sayesinde

Aman ne olacak sanki Salı günleri onun Mustafa Sandal'ı, Mustafa Ceceli'yi geçemiyor asıl reytinglere yansın rezil oldu.
allah allah acun beceriksizse mustim ne yapsın ayoll survivor dısında hiçbir yapımı izlenmedi bu yıl oda all star olduğu için izleni bence normali onunda ilgi görmez tv8 tutmadı mustim ne yapsın

allah allah acun beceriksizse mustim ne yapsın ayoll survivor dısında hiçbir yapımı izlenmedi bu yıl oda all star olduğu için izleni bence normali onunda ilgi görmez tv8 tutmadı mustim ne yapsın
Show dezavantaj ama çok iyi alıyor Kapışma Rising Star geçemiyor.