Çiftler Yarışıyor Yakında

Yarışmanın İsmi Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

9. Çiftimiz Mira Yaman @turkuazz oluyor!

10. Çiftimiz Zeynep Kerem @Bully Oluyor!

Böylece Şimdiye Kadar Açıklanan Çiftler:
1- Carlos & Yaren @xemrexxx
2- Memoli & Zeyno @Çiğdem-
3- Poyraz & Ayşegül @Aserat
4- Mazhar & Reyhan @denizz19
5- Polat & Elif @batuhankaralar
6- Şener & Ayşen @DarkLeqenD
7- Bihter & Behlül @sokak sanati
8- Güney & Songül @vadikızı
9- Yaman & Mira @turkuazz
10- Kerem & Zeynep @Bully

Sizlerinde başvurularını bekliyoruz.

@dosimosi @Doğu @destere @MasacRE- @xemrexxx @Bully @Çiğdem- @denizz19 @Aserat @Harunnn60 @takas @cookies @Polat Şaşmaz @GunesinOglu @beyazsoy @-KADİR----- @vadikızı @papuleoo @Maskeli Fedai @yatutarsa @Billy Kane @ozgur2113 @Forumdash @Ahmad @*YıldırıM* @batuhankaralar @Titanium @eskici @xdragxx @-potterhead- @MayısKralı @berkann @cevaa @DarkLeqenD @Mr.At @RüzgarGülü @Amoureux @GreatOttoman @Since2011 @Felon @tolgab @Jonsnow @Titanium@OzaN @turkuazz @RevaN @Yakamoz-Asi @soo @MEnes @gundix123 @sokak sanati @pompy

@eskici yarışmacını gönder konuyu açıcam

Benden iyi alırsın yani yaklaşık bi 30-35 bölüm izlemişimdir
Foruma ilk geldiğim zamanlar çok pis fanıydın dizinin, sen ben @RevaN birlikte izlerdik

Hatta Zeynep'le Kerem'in aşık değil de kavgalı hallerini daha çok sevdiğini biliyorum

Bir sürü iddialı çiftimiz var kazanan herkes hak ediyor

Foruma ilk geldiğim zamanlar çok pis fanıydın dizinin, sen ben @RevaN birlikte izlerdik

Hatta Zeynep'le Kerem'in aşık değil de kavgalı hallerini daha çok sevdiğini biliyorum
Doğru evet bayağı seviyordum hatta hep Salı gününde kalması taraftarıydım ancak sonra vakit sıkıntısından bırakmak zorunda kalmıştım bir de biraz bozmuştu senaryo

Benden iddialısı yok gibi.
Yürekleri burkacak içinizi eriteceğim.

Çok iddalılar var yarışmada bakalım nasıl bir yarışma olacak

Bence ilk sezon için bu kadar başvuru yeter, tutarsa 2. sezon için daha çok kişiyi katarsın.

Ve son çiftimiz @eskici den geliyor!

Böylece Şimdiye Kadar Açıklanan Çiftler:
1- Carlos & Yaren @xemrexxx
2- Memoli & Zeyno @Çiğdem-
3- Poyraz & Ayşegül @Aserat
4- Mazhar & Reyhan @denizz19
5- Polat & Elif @batuhankaralar
6- Şener & Ayşen @DarkLeqenD
7- Bihter & Behlül @sokak sanati
8- Güney & Songül @vadikızı
9- Yaman & Mira @turkuazz
10- Kerem & Zeynep @Bully
11- Yunus & Pembe @eskici

Sizlerinde başvurularını artık beklemiyoruz.

@dosimosi @Doğu @destere @MasacRE- @xemrexxx @Bully @Çiğdem- @denizz19@Aserat @Harunnn60 @takas @cookies @Polat Şaşmaz @GunesinOglu @beyazsoy @-KADİR------ @vadikızı @papuleoo @Maskeli Fedai @yatutarsa @Billy Kane @ozgur2113@Forumdash @Ahmad @*YıldırıM* @batuhankaralar @Titanium @eskici @xdragxx @-potterhead- @MayısKralı @berkann @cevaa @DarkLeqenD @Mr.At @RüzgarGülü@Amoureux @GreatOttoman @Since2011 @Felon @tolgab @Jonsnow@Titanium@OzaN @turkuazz @RevaN @Yakamoz-Asi @soo @MEnes @gundix123@sokak sanati @pompy

Ekli dosyalar

• upload_2016-11-23_19-50-53.jpeg
    8.2 KB · Hit: 260
@eskici ulviden sonra burdada yüksek puan alacak benden