- Reaksiyon puanı
- 11,893
- Puanı
- 710
eşitliğ igetirmişim bundan sonrası forumun kaliteden ne ka anladığına bağlı
Sen Aşkı Memnu yüzünden zamanında ne kavgalar etmiştin reyting konularında şimdi niye karşı tarafa geçtin.işte halkın seçimi
yılan hikayesi zamanında forumda mıydım belki onun için daha çok kavgalar edecektimSen Aşkı Memnu yüzünden zamanında ne kavgalar etmiştin reyting konularında şimdi niye karşı tarafa geçtin.
Takipteyim yorumluyorum
Bilemiycem artık ikisi de Kanal D dizisi ama zamanında az Beroşum demiyordun yani.yılan hikayesi zamanında forumda mıydım belki onun için daha çok kavgalar edecektim
Yakışır diziye aslındabiz ne diyeceğimizi çok iyi biliriz sen karışma
sen önce kendi kanalına bak alttan alttan handeyi alıcam elinizden tükendim diyip kösem dizisine kaçacak@dosimosi @Çiğdem- @vadikızı @destere
Ekli dosyayı görüntüle 53645
Hande'ye yeni dizi yapacağım gelecek yaz, Bi&Tims işbirliğiyle. Partneri de Barış Ardunç olacak.biz ne diyeceğimizi çok iyi biliriz sen karışma
sen önce kendi kanalına bak alttan alttan handeyi alıcam elinizden tükendim diyip kösem dizisine kaçacak@dosimosi @Çiğdem- @vadikızı @destere
Ekli dosyayı görüntüle 53645
Hande'ye yeni dizi yapacağım gelecek yaz, Bi&Tims işbirliğiyle. Partneri de Barış Ardunç olacak.
ben daha uygun bir adayım aslındaHande'ye yeni dizi yapacağım gelecek yaz, Bi&Tims işbirliğiyle. Partneri de Barış Ardunç olacak.
Konusunu daha tasarlamadım.senaryosu ne konusu ne olacak atacan
Konusunu daha tasarlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?