- Reaksiyon puanı
- 11,893
- Puanı
- 710
eşitliğ igetirmişim bundan sonrası forumun kaliteden ne ka anladığına bağlı
Sen Aşkı Memnu yüzünden zamanında ne kavgalar etmiştin reyting konularında şimdi niye karşı tarafa geçtin.işte halkın seçimi![]()
yılan hikayesi zamanında forumda mıydım belki onun için daha çok kavgalar edecektimSen Aşkı Memnu yüzünden zamanında ne kavgalar etmiştin reyting konularında şimdi niye karşı tarafa geçtin.![]()
![]()
Takipteyim yorumluyorum
Bilemiycem artık ikisi de Kanal D dizisi ama zamanında az Beroşum demiyordun yani.yılan hikayesi zamanında forumda mıydım belki onun için daha çok kavgalar edecektim![]()
Yakışır diziye aslındabiz ne diyeceğimizi çok iyi biliriz sen karışma
sen önce kendi kanalına bak alttan alttan handeyi alıcam elinizden tükendim diyip kösem dizisine kaçacak@dosimosi @Çiğdem- @vadikızı @destere
Ekli dosyayı görüntüle 53645
Hande'ye yeni dizi yapacağım gelecek yaz, Bi&Tims işbirliğiyle. Partneri de Barış Ardunç olacak.biz ne diyeceğimizi çok iyi biliriz sen karışma
sen önce kendi kanalına bak alttan alttan handeyi alıcam elinizden tükendim diyip kösem dizisine kaçacak@dosimosi @Çiğdem- @vadikızı @destere
Ekli dosyayı görüntüle 53645
Hande'ye yeni dizi yapacağım gelecek yaz, Bi&Tims işbirliğiyle. Partneri de Barış Ardunç olacak.![]()
ben daha uygun bir adayım aslındaHande'ye yeni dizi yapacağım gelecek yaz, Bi&Tims işbirliğiyle. Partneri de Barış Ardunç olacak.![]()
Konusunu daha tasarlamadım.senaryosu ne konusu ne olacak atacan
![]()
Konusunu daha tasarlamadım.![]()