bazen derlerya hersey karsilikli diye ama bizimkisi pek öyle degil ama olsun
Bende bu herşey karşılıklı lafına sinir oluyorum he ne yani o severse seveceğim sevmezse sevmicemmi yani
Son düzenleme:
bazen derlerya hersey karsilikli diye ama bizimkisi pek öyle degil ama olsun
okadar laflarima karsilik bu üzüntünu kabul etmiyorumNiye böyle dedin ki şimdi üzdün.ss
benim her yazimda bir ince mesaj vardir. anlamadiysaniz birsey diyememBende bu herşey karşılıklı lafına sinir oluyorum he ne yani o severse seveceğim sevmezse
sevmicemmi yanisaçmalık
Saol ablam benim desteğin için çok teşekkürlerbende diyorum ki bu bedduaları kime diyor bu adam aaa sen nasıl @Bully kaanıma
o bedduaları dersin beekurban ol sen onaa
Saol ablam benim desteğin için çok teşekkürler
Bu hafta yine çok etkileyici bir sahneyle güzel puanlarınıza talibiz.
(3:40'a kadar izleseniz yeter)
@MayısKralı @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @Çiğdem- @vadikızı @turkuazz @dosimosi @destere @Bully @mrt-06 @MasacRE- @MEnes @eskici @batuhankaralar @DarkLeqenD @yader
recap: 00:34-03:45
bu haftadan başlayıp idaamızı yüksek tutuyoruz bütün sahnelerimiz çok çok iyi
5.hafta sahne özeti: Mira İle Yaman arasında ayrılık olur..tüm konukların içinde tartışıp ayrılırlar..oldukça duygusal,ayrılıklı bir sahnemiz ile karşınızdayız..desteklerinizi bekliyoruz
tüm yarışmacılara başarılar
@dosimosi @destere @mrt-06 @MasacRE- @batuhankaralar @xemrexxx @Aserat @Çiğdem- @denizz19 @DarkLeqenD @vadikızı @Bully @eskici @sokak sanati
Bu sahneyi beğeneceğini biliyordum Serenayın Yamana kendine gel burası tozlu dere değil deyişi hakikaten etkileyici olmuşSahne çok iyi replikler süper Ayşegül bomba ama Poyraz sıkıcı..
Muhteşem bir sahne. Serenayani yaşamış resmen.
Burçin'in ağırlığı daha fazla zaten bunu istemiyor muydun?Sahne çok iyi replikler süper Ayşegül bomba ama Poyraz sıkıcı..
Muhteşem bir sahne. Serenayani yaşamış resmen.
Burçin'in ağırlığı daha fazla zaten bunu istemiyor muydun?
Poyraz'a laf etmişsin.Bizde bi şey demedik zaten iyi dedik.
Poyraz'a laf etmişsin.
Bu sahneyi beğeneceğini biliyordum Serenayın Yamana kendine gel burası tozlu dere değil deyişi hakikaten etkileyici olmuşbeğendiğine sevindim
cok girmiyorum sayfaya ama oy kullanirim basladiginda
begenmek ne kelime bayiliriz
Oylarımı kullandım başarılar diliyorum herkese😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?