haha sen hic alamazsin canim. yine ve yine kil payi kaldin. haftaya sutlayalimda seni yarisma ozaman baslasinİnşallah haftaya alırsın üzülme ya 🙂 bende alamadım final puanı haftaya
bende elenebilirim yani 😉
haha sen hic alamazsin canim. yine ve yine kil payi kaldin. haftaya sutlayalimda seni yarisma ozaman baslasinİnşallah haftaya alırsın üzülme ya 🙂 bende alamadım final puanı haftaya
bende elenebilirim yani 😉
İşte bir şey deme yani 1 puanıma teşekkür etmene gerek yoktuAblam iyilikle ne alakası var izlemiyorsun diziyi sevmediğin beğenmediğin
şeye ben ne diyimsıkma canını sen
haha sen hic alamazsin canim. yine ve yine kil payi kaldin. haftaya sutlayalimda seni yarisma ozaman baslasin
İşte bir şey deme yani 1 puanıma teşekkür etmene gerek yoktuBeni çok sevsen bile teşekkür etme boşver haftaya da 1 vereceğim çünkü muhtemelen
@vadikızı elenmeden sana tam puan gelmez. o hastasi onlarin.Derya hanımı bende kınıyorum.
Aynen ezilmiş hissediyorum. sse bende öyle diyom alamam 5.haftaya yine iyi geldim
ver cnm tmm tşk etmicem canın sıkılıyor belliki
Aynen ezilmiş hissediyorum. sse bende öyle diyom alamam 5.haftaya yine iyi geldim
ver cnm tmm tşk etmicem canın sıkılıyor belliki
Aynen ezilmiş hissediyorum. ss
Aynen ezilmiş hissediyorum. ss
@vadikızı elenmeden sana tam puan gelmez. o hastasi onlarin.
1 hafta daha dayan haftaya vadikizi yolcu
guzel sahneyle gel bende veririm tam puan belki ama
(finalde kime oy verecegim belli, mesaji almissindir)
Onlar da sana bayılıyordu.Bu kadar iyi olma be abla
Aynen Kırgın Çiçekler'i de, Songül'ü de Güney'i de hiç sevmem, bu hafta elenmeni bekliyordum aslında ama Yaren - Karlos'u elemişsin helal olsun valla.Tabii doğru toplandıysa artık onu bilemem.
yok senin oyun çok iyiydi aslında ama öbür oylamalarda yeterli puan alınamayınca öyle oldu
Sahnen iyiydi bu hafta ama favori üçlümden biri elenmediği sürece ilk 3'üme giremeyeceksin üzgünüm.Onlar da sana bayılıyordu.
Ben bana verdiğin puanla alakalı yazmadım kiSahnen iyiydi bu hafta ama favori üçlümden biri elenmediği sürece ilk 3'üme giremeyeceksin üzgünüm.
Ayy biliyorum herhalde sen sanki sürekli alakalı cevaplar veriyon daBen bana verdiğin puanla alakalı yazmadım kiKırgın Çiçekler için yazdım
baska ne olarak olacaktiki ?sen davet etmesende gelirimm ben be gelmem için çağırmana gerek bile
duymuyom benbacın olarak tabii
Menese yağmurlu havada su yok
Songül Güney, Behlül ile Bihter e 1000 basarAyy biliyorum herhalde sen sanki sürekli alakalı cevaplar veriyon da
Haftaya kurtuluruz artık Songül'le Güney'den
yok olmaz o olmadan gelmem benMenese yağmurlu havada su yoksize çay yaparım gece içeriz
baska ne olarak olacaktiki ?
Gel muhabbeti Kırgın Çiçekler konusundan yapalımyok olmaz o olmadan gelmem ben
@vadikızı elenmeden sana tam puan gelmez. o hastasi onlarin.
1 hafta daha dayan haftaya vadikizi yolcu
guzel sahneyle gel bende veririm tam puan belki ama
(finalde kime oy verecegim belli, mesaji almissindir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?