Çiftler Yarışıyor 2.Hafta Oylaması Başladı

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,893
Puanı
710
VPgykP.png

Yarışmamızın ikinci haftasından herkese merhabalar, bakalım ilk hafta kim elenecek?

Öncelikle Haftanın Sunucuları! (Mehmet Ozan Dolunay&Meriç Aral ve Evrim Doğan&Erkan Sever!)
CoeH8DsXgAMCpR2.jpg

1297384_1920x1080.jpg

Bazı Hatırlatmalar;
1) Bu hafta 1 kişi elenecektir.
2) Recap süresi max 3.00 dakikadır.
3) İlk 5 final puanı alacaktır. (5-4-3-2-1)
4) ZeyKer @Bully yarışmadan çekilmek istediği için jüri kadrosuna eklenmiştir. SonGün @vadikızı hala yarışmadadır.
5) Yarışma 10 Hafta Sürecektir.

Final Puanı:
1) Behlül Bihter 5
2) Poyraz Ayşegül 4
3) Carlos Yaren 3
4) Reyhan Mazhar 2
5) Zeynep Memoli 1

Haftanın Dizisi:

Yarışmacılar:

1-Carlos & Yaren - xemrexxx (Recap: 0:28-3:28)
2-Yunus & Pembe - eskici (Recap:6:01-9:01)
3- Yaman & Mira - turkuazz (Recap:1:43-4:43)
4- Songül & Güney - vadikızı
5- Zeynep & Memoli - Çiğdem-
6- Ayşen & Şener - DarkLeqenD
7- Poyraz & Ayşegül - Aserat (0:33-3:47)
8- Reyhan & Mazhar - denizz19 (Recap:20:27:23:30)
9- Polat & Elif - batuhankaralar (Recap 4:17'den başlıyor)
10- Behlül & Bihter - sokak sanati

Jüriler:
dosimosi
destere
mrt-06
MasacRE-
MEnes
Bully
(yeni jüriler gelecek)

Son Sahne Gönderme Süresi Perşembe18.00'dır.Herkese başarılar.

Son düzenleme:
İzlediğim dizi çiftlerine başarılar, izlemediklerim ne kadar bombastik sahneyle gelseler de fayda etmez maalesef :A

Konudan hiç bir şekilde bildirim gelmiyor bilginize.:)

Bu arada bu sonradan bir kişinin geri gelmesi çok gereksiz ve adil olmayan bir olay @MayısKralı . Dün bazı arkadaşlar ilede konuştum kimse istemiyor bu geri dönme işini.Yani gelen kişi elenip 3-5 hafta sonra finalde yada çeyrek finalde kalan en iyi sahneleri ile gelirse bize haksızlık olur. Lütfen o kuralı tekrar gözden geçir.:D

Geçen hafta orta karar olarak değerlendirilen sahnemden sonra bu hafta aksiyonu arttırıyoruz. Herkese iyi haftalar :) (Recap süresi 4:17'den başlıyor.)

@Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @dosimosi @destere @MasacRE- @denizz19 @Aserat @sokak sanati @eskici @DarkLeqenD @turkuazz @Bully @vadikızı

Tam olarak neyi hissediyorduk biz bu sahnede. Hiç bir şey hissetmedim. Bence yol yakınken dön şu sahneden.:F

Son düzenleme:
Konudan hiç bir şekilde bildirim gelmiyor bilginize.:)

Bu arada bu sonradan bir kişinin geri gelmesi çok gereksiz ve adil olmayan bir olay @MayısKralı . Dün bazı arkadaşlar ilede konuştum kimse istemiyor bu geri dönme işini.Yani gelen kişi elenip 3-5 hafta sonra finalde yada çeyrek finalde kalan en iyi sahneleri ile gelirse bize haksızlık olur. Lütfen o kuralı tekrar gözden geçir.:D

Teklifiniz değerlendirmeye alındı ama haksızlık teşkil edecek pek bir şey yok yani elinizde bir sürü sahne olması gerek zaten. :A

Neyse yeni diziyi yazmaya başlıyorum. :F

Aynı kişiye borçları olan ve yıllar sonra o kişiden borçlarını almaya çalışırken tanışan bir çiftin hikayesini ele alıyor. Kişisel hikayeleri ön planda olacak zaten :A

@Bully @sokak sanati @denizz19 konu nasıl .A

Teklifiniz değerlendirmeye alındı ama haksızlık teşkil edecek pek bir şey yok yani elinizde bir sürü sahne olması gerek zaten. :A

Aynı kişiye borçları olan ve yıllar sonra o kişiden borçlarını almaya çalışırken tanışan bir çiftin hikayesini ele alıyor. Kişisel hikayeleri ön planda olacak zaten :A

Yine hiç yaratıcı değil :F

Nasıl yok ben şimdi elensem en iyi 3 sahnem ile son 3 hafta yarışa geri dönsem her ne kadar final puanım olmasa bile her türlü kazanırım. Geri dönüş olayı uzatır ve soğutur insanı yarıştan. @Çiğdem- gibi bir çok üye böyle düşünüyor. Başkan ilede istişare et gerçekten çok yanlış bir kural.:)

Harika görünüyor merakla bekliyoruz :A

Nasıl yok ben şimdi elensem en iyi 3 sahnem ile son 3 hafta yarışa geri dönsem her ne kadar final puanım olmasa bile her türlü kazanırım. Geri dönüş olayı uzatır ve soğutur insanı yarıştan. @Çiğdem- gibi bir çok üye böyle düşünüyor. Başkan ilede istişare et gerçekten çok yanlış bir kural.:)

Ama yarışı zor kılanda bu dediğim gibi düşüneceğim :)

@denizz19 bu arada dün feride nasıl özleme tokat attı :A

Programla ilgili dusunceleri olan diger adaylarda sunucumuza önerisini bildirsin. bu geri dönus bir yarismacinin cekilmesi sonucu olmustur.
Bir cok yarismada oldugu gibi bir kisinin cekilmesi durumunda en son elenen dahil olur kuralini devreye sokmus olduk. haksizmiyim @MayısKralı ?