Keşke mayıs kralı sunsaydı neyse bir süre idare edeceğim artık.
evet mayıs böcüğünün matematiğide kuvvetli en ufak şaşma olmuyorbencede onun sunması iyi olurduzaten @Bully mayısın matematik dehası karşısında afallayıp yarışmayı terketmişti)
bak bide beni begenmezdin sen ise yaramiyon deyip. bugun yarismanin tüm düzeni bende. senin oylarda bende merak etme. yanilmiyorsam ilk 3te aciklanacak. herseyi organise ettim ben. tek sunucunun oylari yok
matematik ögreymeniyimde. sinif ögretmeni oldugum icin branşimda oda var ama.her insan hata yapar. ben iyi hesapladim (umarim). hersey hazir. 5 dakikada bi 1 oy aciklayacagim. 2 kere puan tablosu olacak. sonuc tablosuda hazir. bi tek sunucunun oyu kalmis eklenecek. muthis bir tablo olustuevet mayıs böcüğünün matematiğide kuvvetli en ufak şaşma olmuyorbencede onun sunması iyi olurduzaten @Bully mayısın matematik dehası karşısında afallayıp yarışmayı terketmişti)
hhahaha sen @Bully un oylarını diğer yarışmacılara bölüştürürsün beee
dosimosu 1.sayfada 23:00 açıklayacam demiş
dosimosu 1.sayfada 23:00 açıklayacam demiş
aa olur bana uyarAnladım canım zaten konuya yorum yazmayacağım hit olmasın diye senin konudan teşekkür ediyorum puanı açıklanana bu hafta.
aa olur bana uyar
hiçkimse sözünde durmuyor dediğin gibi biz gidip hogathanın yarışmasında dedikodu yapalım
Sen neyin tribindesin laTamam desterede oraya gelsin söyle bu konuda ne işi var zaten başı bağlı onun.
Bu yarismayi da himayen altina alabilirsin bence@MayısKralı bir işi de eline yüzüne bulaştırma .ss
Prestij kaybı olur kendi açımdan ama programa büyük kalite gelir o ayrıSen neyin tribindesin la
Bu yarismayi da himayen altina alabilirsin bence
Senin yarisma ne zaman baslayacakPrestij kaybı olur kendi açımdan ama programa büyük kalite gelir o ayrı
Yeni yıla inşallah. Zaten hali hazırda yarışmalar var keyifsiz ana keyif olmak için geleceğiz sloganımız buSenin yarisma ne zaman baslayacak
O nasil bir slogan öyle yaYeni yıla inşallah. Zaten hali hazırda yarışmalar var keyifsiz ana keyif olmak için geleceğiz sloganımız bu
O nasil bir slogan öyle ya
Onu anladim da slogan biraz garip geldiYahu yani forumun şu an eğleneceği programlar mevcut. Bunlar gittikten sonra başlarsak keyf verir insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?