NOW Çift Kişilik Oda - Dizi Yorumları

Rezillikle alakası yok ki. Sen de kanal sahibi olsan ki kriz var. En az 5 almalı her dizi. :(
Agam her dizi 5 almalıysa sen niye Leyla'ya tahammül ediyorsun ? TOTAL'de 19 bölümdür, AB'de 16 bölümdür, ABC1'de 13 bölümdür o gruplarda 5 alamıyor mesela.

E demezler mi adama Çift Kişilik Oda'ya en azından 13 bölümdür tahammül edemedin mi diye ?

Gerçekten ayıp oldu yani. Bu sefer kabul etmek lazım.

Agam her dizi 5 almalıysa sen niye Leyla'ya tahammül ediyorsun ? TOTAL'de 19 bölümdür, AB'de 16 bölümdür, ABC1'de 13 bölümdür o gruplarda 5 alamıyor mesela.

E demezler mi adama Çift Kişilik Oda'ya en azından 13 bölümdür tahammül edemedin mi diye ?

O yurt dışında daha iyi gidiyor ondan.

• Beğendim
Reactions: Mehmet Can
Uyumlu bulmayanlar var biliyormusun :D

Nereye son şans ? UTA takipten çıkmış bile NOW'u. Senin sevdiğin kanalın olsun olmasın rezil bir kanal. Attığı her adım Kanal D 2014'ü hatırlatıyor. Ne var yani 3 küsür aldıysa ? Leyla denen rezil dizi kaç alıyor ki, Selçuk Yöntem girmese şimdiye kalkmıştı bile :(

O zaman iddia değil gerçekmiş Dizilah'ın bu paylaşımı. Haber oyunculara iletilmiş demek ki..
Kararı alanlar @serhatt la @Emre Ozansoy un kucağına düşsün .ss

• İlginç
Reactions: xemrexxx

Çift Kişilik Oda'nın yeni bölümü 10 Temmuz Perşembe günü yayınlanmayacak.

Yeni tarihli fragmanı üstteki mesajı editleyerek ekledim.

evet çok güzel ya
aaaaa ne saçma elin Arapları finali izliyorlar bizde kaç haftadır dizi yok ortada :F:F @Yakamoz-Asi @Bully @ozmoturk @Aserat @HollyDemon ☾☆

Forum İstatistikleri

Konular
176,100
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor