Çiğdem'le Bu Tartışma Sönmez Yeni Yılda Sizlerle

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
Kadın Eli Değince adlı komedi dizisinin yapımcısı olan sönmez yapımdan yepyeni bir proje daha geliyor
sönmez yapım bu sefer bir tartışma programıyla sizlerle buluşmaya hazırlanıyor
Çiğdem Sönmez'in sunumuyla Çiğdem'le Bu Tartışma Sönmez yeni yılda sizlerle buluşucak

Programın İçeriği Hakkında Bilgiler
her bölüm 2 yarışmacı olucak ve belirlenmiş olan 1 konuyu karşılıklı tartışıcaklar benim moderatörlüğüm altında örneğin kadınlar trafiğe çıkmalımı yoksa çıkmamalımı gibi tartışmaya açık 1 konu belirlenicek ve 2 üye birisi örneğin evet çıkmalıdır diğeride hayır çıkmamalıdır fikrini savunup benim o konu hakkındakı değişik sorularımla cevap hakları alıp siz değerli favori forum üyelerini ikna etmeye çalışıcaklar
programın konukları benimle birlikte kendileride karar verebilicek hangi konuyu tartışmak isteklerine

Kazanan Nasıl Belirlenicek
bir ilki gerçekleştiriyoruz ve anket sistemi uyguluyoruz programın kazananlarını siz ff üyeleri anket oylamasıyla karar vericeksiniz hangi üye sizi tatmin ettiyse hangi üye sizi ikna ettiyse o konu hakkında hangi üyeye daha çok hak verdiyseniz oyunuzu kullanıyorsunuz ve bölümün kazananı 2 gün sonra açıklıyoruz
yanı programın sağlıklı şekilde devam etmesi için sizlerin ilgisi oylaması önemli olucak
konuklar belli değildir program başlayınca belirlenip bu konu altında bilgi verilicektir
eğer kapışmak istediğiniz birisi varsa anlaşıp bana kendinizde istekte bulunabilirsiniz

progrm formatı oldukça ilgi çekici bekliyorum

Bir de tartışma programı eksikti, tam oldu. İlk defa bu tür bir şey yapılıyor galiba, ben de meraklandım şimdi. Adı da çok manidarmış (!) bu arada...

Ayrıca ben de katılmak istiyorum programa. Formatı ilgimi çekti. Zaten münazara türü şeyleri de severim. Hayırlı olsun çatlak @Çiğdem-...

münazara olmuş bu

@Çiğdem- başarılar merakla bekliyoruz
@Çiğdem- değişik ama güzel bir format.

Münazara gibi bir şey.

Bekliyoruz , hayırlı olsun.
progrm formatı oldukça ilgi çekici bekliyorum
çok tşşkler ilginiz için

dizide farklı birşey denemiştim programdada farklı birşey denemek istedim

@aserat54 seni listeme aldım seninle kapışıcak sağlam kafalı bir üyede buluruz inş hahaha

çok tşşkler ilginiz için

dizide farklı birşey denemiştim programdada farklı birşey denemek istedim

@aserat54 seni listeme aldım seninle kapışıcak sağlam kafalı bir üyede buluruz inş hahaha
Benide listeye alırsan sevinirim.

Bence bir turnuva olmalı.Mesela 16 kişi katılmalı 8 i çeyrek finale kalmalı 4 ü yarı finale 2 si finale ve biri şampiyon olmalı.Bence turnuva olsa çok hoş olurdu.

Bana böyle iyi bir partner bul. Ne @xemrexxx gibi geveze, ne de senin gibi çatlak olsun...
tamam efe senide aldım 😉😉😉
@aserat54 ayyy sanki kendine eş seçiyorsun git şurdan beeee hahaha

Bence bir turnuva olmalı.Mesela 16 kişi katılmalı 8 i çeyrek finale kalmalı 4 ü yarı finale 2 si finale ve biri şampiyon olmalı.Bence turnuva olsa çok hoş olurdu.
bunun aynısını düşünmüştüm cidden

ama ozaman program çok uzuyor 8 bölümde sezon finali düşünüyorum mesala haftada 1 kez olucak turnuva şeklinde aylarca sürer her defasındada farklı üyeleler erine aynı üyeler görünmeye başlar yanı işin içinden çıkamam gibi hissettim bu şekilde braz daha kolay olucak ilk sezon ilgi görürse 2.sezona format değişikliği düşünebilirim önce bir bakalım ilgi nasıl oluyor🙂

Gerçekten öyle çok zevkli olur.8 bölüm mü düşünüyorsun o zaman şöyle olsun.8 katılımcı belirlersin.4 çeyrek final,2 yarı final,1 3.lük maçı,1 final yaparsın.

Böyle bir şeyi ben de yapacaktım geçen yıl sonra vazgeçmiştim.
Başarılar Çiko, yanlız programın ismini çok beğendim.

Gerçekten öyle çok zevkli olur.8 bölüm mü düşünüyorsun o zaman şöyle olsun.8 katılımcı belirlersin.4 çeyrek final,2 yarı final,1 3.lük maçı,1 final yaparsın.
cnm henüz konuklar konular hiç birşey belli değil progrma başlayınca karar vericem oyüzden senin dediğinde olabilir konuklar konular belli değil çünkü ben şimdiden programı anlatan bir tanıtım girmek istedim 🙂🙂🙂

Böyle bir şeyi ben de yapacaktım geçen yıl sonra vazgeçmiştim.
Başarılar Çiko, yanlız programın ismini çok beğendim.
hahah evet ismi soy adımla uyumlu oldu

iyiki yapmamışsın ozaman cnm

@Cengo turnuva şeklinde yap diyor değerlendirmeye alıcam bakalım nasıl kolayıma geliyorsa ayarlayacaz artık

ben de yeni bir programa başlıyorum adı @Çiğdem- in taciz ve tecavüzüne uğrayan erkekler konuk olmak istermisin
hahahah ayyyy git şurdan beeee ilk bölümden yayından kaldırırım vlla o programını senin

Konuyla alakası yok, ama bir dakika mesaj kutuna bakabilir misin?

ilk bölümün konuğu destere olacak para bile istemedi gönüllü konuk oldu
nasıl tecavüz etmişin çocuğa

Hayırlı olsun Çiğdem hanım

Ben herkesle kapışmaya açığım