Iras değil Iraz Su...@Ice_Cool_23 snide eklemeyi dusunuyorum diziye
Bide Iras isimli biri var @Tzira kendisi onuda kız kontenjanindan diziye ekliycem
Ve @Ice_Cool_23, senin gerçek adın ne?
Iras değil Iraz Su...@Ice_Cool_23 snide eklemeyi dusunuyorum diziye
Bide Iras isimli biri var @Tzira kendisi onuda kız kontenjanindan diziye ekliycem
Onur
Yiğitcan ben miyim?? Okurken tahmin etmiştim aslındaSon paragrafta @Çiğdem- egosunu ayaklar altina alarak ağlıyor lo
Begendigin icin tesekkurler yani en azindan bi kısmıni
Kaçırıldin ya ondan yoksun ama gelecek bölüm varsin
Saol
ENVER DEĞİL CANCan Melekle yani @vadikızı yla yakinlasti
Evet bende nasil toparlancan bekliyom
Yigit can sensin yani @Nisa nin sevgilisi
Bn su ana kadar kimseye gonderme yapmadim ayol simdi ndn yapayim
Oku oku
Sus bakiyim sen :kızgın: bnm dizim geceleri uçuyor simdiden yayinladimki hiti düşmesin
Evet önemli değil okuyan herkese rol veririm benYiğitcan ben miyim?? Okurken tahmin etmiştim aslındaÇok sevindimSağ ol
Hayir seni @KayıpSehir veya @xemrexxx öldürecek belkide olmezsinBen öldümmü.
Tamam Onur ekliyorum
Aa Iraz su mu ne güzel ismi var kızın kizz @Çiğdem- kiskan 😉
Bence de Çiğdem çok sıradan bir isim...Evet önemli değil okuyan herkese rol veririm ben
Hayir seni @KayıpSehir veya @xemrexxx öldürecek belkide olmezsin
Tamam Onur ekliyorum
Aa Iraz su mu ne güzel ismi var kızın kizz @Çiğdem- kiskan 😉
Bence de Çiğdem çok sıradan bir isim...
hayırrrr en güzel kız isimlerinin başında geliyor bence çiğdem ismi
Maşallah, maşallah...hayırrrr en güzel kız isimlerinin başında geliyor bence çiğdem ismi
ayrıca anneciğim çiğdem çiçeklerini seviyor diye babacığım adımı çiğdem koymuş aşka bakın
Aşk Uğruna ismin elden gitmis kızhayırrrr en güzel kız isimlerinin başında geliyor bence çiğdem ismi
ayrıca anneciğim çiğdem çiçeklerini seviyor diye babacığım adımı çiğdem koymuş aşka bakın
Ah ah keşke herkes senin gibi olsa.Dunya super olurdu kızyok cnm darılmam ben 🙂🙂🙂
yok cnm darılmam ben 🙂🙂🙂
Vavvv süper ama bana aşkı canlandirmadi
Google'a "Aşkın Alfabesi" diye yazınca ilk sırada bu çıktı işte. Hem illa aşkı canlandırması mı lazım? Alfabe değil mi işte?Vavvv süper ama bana aşkı canlandirmadi
Begendim ama
Haklisin sendeGoogle'a "Aşkın Alfabesi" diye yazınca ilk sırada bu çıktı işte. Hem illa aşkı canlandırması mı lazım? Alfabe değil mi işte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?