Çiğdemin Zoraki Evliliği 8. Bölüm -Balayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk bölümde benden çok yer almıstı yeter işte cnm

aaa @kvp-medya öylemii o kızın saçını yolduktan sonra kvp medyanında icabına bakmam lazım öyle birşey yaz diğer bölüme cookies
Tamam öyle yaparim

Bundan sonra gecmise donmeler olmayacak

Sen yigiti ve senle nisanin arasında neler gecti onu merak ediyorsun dimi

Gelecek bölüm : 1 hafta önceden yani senle @Nisa nin sahnesinden başlayacak bu bölüm geçiş bölümüydü zaten

Ayrica dizide topu katliam yapmaya hazırlanıyorum
Yoksa bu kadar karakterle benim haftada 100 sayfa yazmam lazım

Dizinin asıl çatışması şu :
Çiğdem Enver ve Canla gününü gün ederken Selim sakat kalacak ve Nisayla sevgili olacaklar.
Enver ve Canlarin sirketi batacak falan sonra selim zenginlescek ve cigdemden hırsıni alcak dizinin çatışması bu yani bunun dışına çıktığım için özür dilerim

Ayrica Enver Cana gercekleri anlatma pesinde

@Çiğdem- ozelden dizinin sonraki bolumunun başını yazdim bakarmisin nasil olmuş diye

O zaman buranın sorumlu yöneticisi kimse, eline sağlık diyeyim. Yatıyor modluk yapıyor. Ben orada birine lan desem ceza gelecek hemen.
Yok artik senaryonun bi kısmında küfür varki bu çok normal lo eger orayi bipleseydimde anlardiniz yani

Yok artik senaryonun bi kısmında küfür varki bu çok normal lo eger orayi bipleseydimde anlardiniz yani
Bir daha banlanmanı istemeyiz @cookies, bu küfürlere son versen daha iyi olur gibi...

bölüm uzun olmuş okumadım ama başlıktan anladığım kadarıyla @Çiğdem- biriyle evleniyi sonra damat çiğdeme el sürmüyor balk kavanozuyla mağaraya gidiyor balı veriyor bal karşılığı ayıyla çiftleşiyor doğru mu @cookies ? ya da @destere de bilir

Onceki 7 bölümü ninenmi okudu

Bir daha banlanmanı istemeyiz @cookies, bu küfürlere son versen daha iyi olur gibi...

Tamam vereceğim

NEyse aslında sen haklısın. Buna izin veren yönetimde suç.

NEyse aslında sen haklısın. Buna izin veren yönetimde suç.

Yonetim benim senaryomu okumuyorki

Ayrica bundan sonra küfür olmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...