Tamam bekliyorum dizimin dombik bebeği @Nisa zayifmis bebekken sense dombikbildirimlere yetişmeye çlısıyorum müsait kalınca okuyacam cnm 🙂🙂🙂
hahahha dombik bebek nerden çıktı hahahha gerçi bebeklik fotomuda paylaşmıstım yanaklarım ozamanda tombikti evetTamam bekliyorum dizimin dombik bebeği @Nisa zayifmis bebekken sense dombik
Basrol degilsin sen lo hem insanlik hali unutuyor insanAa ben seni etiketlemedimmi 😱 😱 Valla Özür dilerim aklimdan çıkmışsın Alacağın olsun @cookies. Bir de başrol olacağın dizinde...
Ayol bu doğduğun zamanki halinhahahha dombik bebek nerden çıktı hahahha gerçi bebeklik fotomuda paylaşmıstım yanaklarım ozamanda tombikti evet
Ayol en azindan rolün basrolluktu bu bölümBasrol degilsin sen lo hem insanlik hali unutuyor insan Bu gerçeği yüzüme vurma istersen...
Melune valla öldürürüm seni dizideAyol en azindan rolün basrolluktu bu bölümTamam, sen de zaten gelecek bölümde yoksun zaten...
Bu arada diğer bölümler rolün azalabilir çünkü genelde kacirilana değil onu kurtarmaya calisana ağırlık verilir senaryoda
Melune valla öldürürüm seni dizide Özür dilerim, söylemek zorundaydım. Gerçekten yer bulamadım sana, sadece küçük bir sahnede yer almak zorunda kaldın...
Ve bu bir tehdit mi?!
emeğine sağlık @cookies 😉😉😉 akıcı olmuş yine @Nisa da gelir gelmez benim kadar etkili oldu senaryoda 🙂🙂🙂
en beğendiğim yer şurasıydı çok güldüm vlla ahahahahah
Canın üstünde hala mayosu vardi Melekse Canın baklavalarina dokunuyordu.
Dayanamadim ve Meleği saçından çekip barın ortasına kadar sürükledim..
Ama ozan senin senaryona bakmiyorki zatenAyol İpek neden boyleki ipek yerine @Çiğdem- olaydi sahnem daha fazla olurdu Çiğdem'in talibi Ozan, İpek'in sevgilisi de sensin. Daha da değiştiremem...
@Nisa nin rolü bilem yoktu lo nasil etkili olduOnun için koymadım zaten, aklımda olan adlardı. Kusura bakma...
Bende son sahneye güldüm @kvp-medya siz kavga ederken baklavalarini millete gosterip gosterip bu kizlar bnm icin kacga ediyor diyor
Ama ozan senin senaryona bakmiyorki zaten
ilk bölümde benden çok yer almıstı yeter işte cnm@Nisa nin rolü bilem yoktu lo nasil etkili oldu
Bende son sahneye güldüm @kvp-medya siz kavga ederken baklavalarini millete gosterip gosterip bu kizlar bnm icin kacga ediyor diyor
Ama ozan senin senaryona bakmiyorki zaten