- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
Ne demek devamini yayinlamaFarklı Hayatlar İlk bölüm (Yeni Dizi)
Farklı Hayatlar 2.Bölüm-Yeni Bölüm
Farklı Hayatlar 3.Bölüm-Yeni Bölüm
Farklı Hayatlar 4.Bölüm-Yeni Bölüm
Farklı Hayatlar 5.Bölüm-Yeni Bölüm
farklı hayatlar bomba bölümüyle geliyor -6.bölüm
Farklı Hayatlar-7.bölüm/Yeni Bölüm
Farklı Hayatlar 8.Bölüm Yeni Bölüm (3Mayıs)
Farklı Hayatlar 8.Bölüm-Yeni Bölüm-9.bölüm
Farklı Hayatlar Sezon Finali !!! -10.bölüm
@cookies okuyabilirsen oku valla ama ben bu projemi okul hocama gösterdim en beğenilem projemdir üni hocamda yönetmendir okudu beğendi devamını yayınlama dedi bende sezon finaline soktum 50.bölüme kadarda yazdım ona atıyorum sürekli
Öylede bırakmak istemiyorum ama değiştircem bişeyler yaparak yayınlayacamNe demek devamini yayinlama
Su taktiği uygula ben uygulanmıştim :Öylede bırakmak istemiyorum ama değiştircem bişeyler yaparak yayınlayacam
Okumadin galiba @Çiğdem- @kvp-medya ile evlendi bu bolumÇiğdem sen rahat ol seni kaçırırız düğün günü.Zoraki evliliği bozarız biz.
Sebnem geçen bolum @destere yani selimin barda beraber olduğu kadınİsim olarak kim kim bilmiyorum ki.Şebnem kim oluyor.
Takip etmiyordum hiç selim olarada Destere'yi hiç düşünmedim bak.Sebnem geçen bolum @destere yani selimin barda beraber olduğu kadın
Dizide Sebnem haric digerlerinin hepsi Favoriforumum.net uyesi senide ekliycektim ama ben seni @sürgünüm le karistiriyorum ismin Umutmuydu mesela 😉Takip etmiyordum hiç selim olarada Destere'yi hiç düşünmedim bak.
Yok ya ben öyle düşünmüyorum ama normal bir şekilde yayınlayacağım 🙂Su taktiği uygula ben uygulanmıştim :
Çığlık taki @Çiğdem- kitap okumaya baslasin adida Fqrkli hayatlar olsun 10. Bolumde kalmis olsun okudugu yerleri yaz ben oyle yaptim 😉
Dizide Sebnem haric digerlerinin hepsi Favoriforumum.net uyesi senide ekliycektim ama ben seni @sürgünüm le karistiriyorum ismin Umutmuydu mesela 😉
Insallah yayınlayabilirsin ozamanYok ya ben öyle düşünmüyorum ama normal bir şekilde yayınlayacağım 🙂
Aa onun adi AlimiYok artık Ali abi ile benim neyim karışacak.
Tamam bekliyorum melankolikcigimBundan önceki bölümün tamamını okuyamamıştım onu da okuyunca yorumumu atarım @cookies
Insallah yayınlayabilirsin ozaman
Aa onun adi Alimi
O zaman senin adin umut. Bidefa nicklerinizi karıştırıyorum ben sizinnick karisinca hersey karışıyor 😉
Ekliyim seni diziye @gözlemci @FahriyEvcen le beraber
Ekliycem iste hemde surpriz bi karakterle hem ndn istemiyosunki kariyerine pozitif yansima olur sonra bisürü dizide oynarsin 😉
Ben bişey yapamam
Gece okurum acelemiz yokOkusana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?