Aynen yaÇiğdem sen de iyice şımardın amaBak bir kız katil tutarım saçını başını yolar senin
Ben hiç onlarla uğraşmam
Sevgilim dövsün
Aynen yaÇiğdem sen de iyice şımardın amaBak bir kız katil tutarım saçını başını yolar senin
aaaa o kızında kafasına geçiririm demir oklava hemdeÇiğdem sen de iyice şımardın amaBak bir kız katil tutarım saçını başını yolar senin
@Çiğdem- ciğim çaylak üyenin nesini kıskanayım ki ben
@Çiğdem- sana meydan okunuyor burada sen nerelerdesinAynen ya
Ben hiç onlarla uğraşmam
Sevgilim dövsün
Korkudan gelememiştir
aaa ne korkucam oklavayı kafana çoktan geçirdim ben senin fotoyu koyduğum an kafana geçmiş oalrak bil@Çiğdem- sana meydan okunuyor burada sen nerelerdesin
O kızın tabancası var ama sen oklavayı kaldırana kadar ooooooaaaa o kızında kafasına geçiririm demir oklava hemde
Yav heheaaa ne korkucam oklavayı kafana çoktan geçirdim ben senin fotoyu koyduğum an kafana geçmiş oalrak bil
alla alla karadenizli olduğumu unutuyorsun galiba bizim kadınlarımız tüfekleri erkekelrden daha iyi kullanırO kızın tabancası var ama sen oklavayı kaldırana kadar oooooo
ayol ben seni satmasam dizi bu ka ilgi görmezdi865 hitle 1.sıradayız şuan popüler konularda
O zman diğer bolumdede @Çiğdem- in abisini satarsin olur biterayol ben seni satmasam dizi bu ka ilgi görmezdi
@Yiğitt ben sana sayfamda yazmıştım ya inşallah pompy favori üye olur diye bak üye olmadan açıyor konuyu etiketliyorhttps://fav10.net/forum/threads/sihirli-annemin-finali-böyle-olmalıydı.185521/ Revanın esprisi buydu @*YıldırıM* @Çiğdem- @cookies @Yiğitt ben yazsaydım sihirli annemi o starın benden korkacağı vardı
aaaa senaristi kendi dizi setinden nasıl kovuyorsun senYav hehe
cookies korumanıda al git burdan lütfen
bu benim ilk açtığım konuydu ceza almıştım@Yiğitt ben sana sayfamda yazmıştım ya inşallah pompy favori üye olur diye bak üye olmadan açıyor konuyu etiketliyor
Hahahahaha iyimis
Ya valla yigitle aramda noldu bilmiyorum birden bire bana banlanirsin inşallah gibi seyler soylemeye basladi bn bişey anlamadimaaaa senaristi kendi dizi setinden nasıl kovuyorsun sen
aaaa senaristi kendi dizi setinden nasıl kovuyorsun sen
konuyu kılpayı kaçırdı biraz senin 10.000 ler konunuHahahahaha iyimis
Ya valla yigitle aramda noldu bilmiyorum birden bire bana banlanirsin inşallah gibi seyler soylemeye basladi bn bişey anlamadim
bu benim ilk açtığım konuydu ceza almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?