Çiğdem-'in Forumdaki 3. Yılı!

dahada damarina bassam @Doğu gibi farkli duygulara dalacaksin sanki. neyse cok uzatmiyayim 😛

ne oyunu ya ben hakikatlardan yanayim

ne demek istedigini anlamadim tam
Yok ya biliyorum senin demek istediğini, dışardan oluşan görüntüyü tarafsız bir gözle yorumladın anladım yani.
Ama içerden biri olarak söyleyeyim öyle bir durum yok.

Diğer demek istediğim ise @Çiğdem- in yaptığı feministik düşüncenin tersi olan bir şeydi.
Hani kızlar arada yapar ya karşındakini test için onu sinir etmeye ve oyun oynamaya kalkar tamamen ona yönelik bir serzenişti.

senin ilk cumlen benim duvar kapak resmindeki yaziya benzedi
icerde ve disarda yazisi

İyi ki foruma üye olmuşsun abla @Çiğdem- . Bu forumda tanıyıp sevdiğim nadir üyelerdensin kıymetini bil [emoji4]
@Çiğdem- tebrikler başarıların daim olsun

teşekkürler @Yakamoz Asi

çok teşekkürler @papuleoo
vadiden sonra şkiya ve cesur yürek birlikte izlediğimiz için memnunum bende

@turkuazz çok güzel hediyelerim çok teşekkürler
scortun kanlı hali hoş çıkmış aslında

Hayırlı olsun nice senelere
teşekkürler

sizin diğer sıvacı @MasacRE- konuya girip kutlamadan gitmiş ayoll çok ayıp siz hiçmi bu çocuğa centilmenlik kibarlık öğretmediniz @Doğu @destere @MEnes 😵😵😵

teşekkürler

sizin diğer sıvacı @MasacRE- konuya girip kutlamadan gitmiş ayoll çok ayıp siz hiçmi bu çocuğa centilmenlik kibarlık öğretmediniz @Doğu @destere @MEnes 😵😵😵

Öyle kuru kuruya tebrik etmek istemedim, hediyemi alınca gelirim tekrar
Hem senin asıl @destere ye sitem etmen gerekiyor tebrikler hogatha deyip geçiştirmiş seni. Bir @mrt-06 'nın mesajına bak bir de destereye, peeh

destere Çiğdem'in oklavadan kurtulmak için seni onun önüne atmak zorunda kaldım kusura bakma artık

Son düzenleme:
@Bully kardeşim adam gibi adamdır onu kıracağıma senin ecnebi hatunlardan başka bişey düşünmeyen kafanı kırarım daha iyi

Oylarımı gönderdim bu arada @Çiğdem-'in zulmünden kurtuldum

@Doğu kardeşim yeniden doğru yolu bulmuş helal olsun.
Bu haftaki puanını da beğenirsem tamamdır bu iş, yargılanmaktan yırtar.

Sıva grubunu dağıtmaya çok az kaldı, hadi inşallah.

dahada damarina bassam @Doğu gibi farkli duygulara dalacaksin sanki. neyse cok uzatmiyayim 😛

İşte sizin bu oyunlarınız yok mu nereden geleceği nasıl olacağı bazen gerçekten tahmin edilemez oluyor.

harbiden muhabbete bakılırsa senide kaybediyoruz menes
şu dosiyle fazla muhabbet etmeyin sıvacıları tek tek bitirecek

her sene kendimi hediye olarak gönderiyorum açmadan hediye paketini geri iade ediyor hogatha
ona iyilik falan yaramaz hediye falan beklemesin benden
)

@Doğu kardeşim yeniden doğru yolu bulmuş helal olsun.
Bu haftaki puanını da beğenirsem tamamdır bu iş, yargılanmaktan yırtar.

Sıva grubunu dağıtmaya çok az kaldı, hadi inşallah.
@Doğu arada bir kendini kaybetsede senin türbüşona yüksek puan verecek kadar kontrolden çıkacağını sanmıyorum

@Doğu arada bir kendini kaybetsede senin türbüşona yüksek puan verecek kadar kontrolden çıkacağını sanmıyorum
Sen öyle zannet.

Senin ekibi çökerteceğim az kaldı, güzel günler yakındır.
Zaten çatlaklar vermeye başlamışsınız.

Yok be oluum
Biz sıva kültürünün dağılmasına izin verir miyiz hiç.
gidişattan memnun olmasamda sana güveniyorum yinede sen isveçliye fazla yaklaşma

Sen öyle zannet.

Senin ekibi çökerteceğim az kaldı, güzel günler yakındır.
Zaten çatlaklar vermeye başlamışsınız.
2017 ye daha güçlü gireceğiz bizim gurubun herhangi bir kuvvet tarafından dağıtılması mümkün değil birde bakmışsın doside bizim sıva gurubumuzda o zaman tümden yandın demektir
sen yıkmaya çalışırken türbüşonla birlikte yıkılacaksın haberin yok

dosicim dün gece ağzının payını vermiş sana yine, onun sizin tarafa geçmesi zerre mümkün değil, aksine birlikte yavaş yavaş dağıtacaz sizin grubu.

Gökhan Türkmen karşısında diz dökeceksiniz, şimdiden acı ve kaçınılmaz sona hazırla kendini.

Nice senelere
@Çiğdem-
Hediyen:
özellikle sağdan ikinci çok karizmatik bir tombalağa benziyor @Çiğdem- onu kaçırmasın

çalışmalarım devam ediyor dosi olmasada gurubu mutlaka 12 kişiye tamamlayacağız ama sağlam eleman bulmamız lazım
efe uysal ı düşünüyordumda onunda sevdiği toraman parlaklar var işe yaramayacağına karar verdim

Zaten o parlağı almak istiyor kendine favorisi