- Reaksiyon puanı
- 17,266
- Puanı
- 1,061
İlk bölümde şok olacaksın hatta bölümün yıldızı gibi birşey yaptım seniBen karanlık konseyin Jefi olarak diziye katılma kararı aldım.. @batuhankaralar
İlk bölümde şok olacaksın hatta bölümün yıldızı gibi birşey yaptım seniBen karanlık konseyin Jefi olarak diziye katılma kararı aldım.. @batuhankaralar
İlk bölümde şok olacaksın hatta bölümün yıldızı gibi birşey yaptım seni
İlk bölümde olayları başlatanlardan biri sensin belki ilerleyen bölümlerde yeniden hortlatırım bunu düşüneyimBeni bilirsin yürüyen reytingim. Kötü adam yap beni gerisi gelir. @Çiğdem- 'de çenebaz onuda ekle gerisi seyirciye
İlk bölümde olayları başlatanlardan biri sensin belki ilerleyen bölümlerde yeniden hortlatırım bunu düşüneyim
Seni çiğ çiğ yeriz ayol
Onu MS'den sonra duyuracağım şimdi yaparsam kimse katılmaz@batuhankaralar hani 1 ay hiç yorum yapmama yarışman nerde?
bu da sana yorumsal reyting desteğim olsun
Seninle profilde meseleyi konuşmuştuk, o sırada etiketlerime dönüş yapmadığın için sana hafif sitem etmiştimOnu MS'den sonra duyuracağım şimdi yaparsam kimse katılmaz
Seni çiğ çiğ yeriz ayol
Beni bilirsin yürüyen reytingim. Kötü adam yap beni gerisi gelir. @Çiğdem- 'de çenebaz onuda ekle gerisi seyirciye
Aaa illa kötü adamlar @serhatt @xemrexxx @sokak sanati Çukurda bile böylesi yok Karakuzular bile korkar bu üçlüdenİlk bölümde şok olacaksın hatta bölümün yıldızı gibi birşey yaptım seni
Her türlü koruruz cadıcım, rahat ol.Aaa illa kötü adamlar @serhatt @xemrexxx @sokak sanati Çukurda bile böylesi yok Karakuzular bile korkar bu üçlüden
Destekçim olarakta @mrt-06 @Bully @Yiğitt @Harunnn60 adamlarım dostlarım olsun anca korurlar beni bu manyaklardan
Bizden korkmana sevindimAaa illa kötü adamlar @serhatt @xemrexxx @sokak sanati Çukurda bile böylesi yok Karakuzular bile korkar bu üçlüden
Destekçim olarakta @mrt-06 @Bully @Yiğitt @Harunnn60 adamlarım dostlarım olsun anca korurlar beni bu manyaklardan
İlk bölümü yayınlayınca fikrini değiştireceğini düşünüyorumKonusu ve başrolü dikkatimi çekmedi okumam.
Ben de bir yerlerden çıkaracağım ama nereden acabaİsim konu hiç yabancı gelmedi ama çıkaramadım
Her türlü koruruz cadıcım, rahat ol.Onlara pabuç bırakacak değiliz
Hhaha kadroyu kurudk bile @batuhankaralar sanırım en iyi iş yapan dizin olacakBizden korkmana sevindimAyağına denk al bundan sonra
Çok aradın mı başrolüİlk bölümü yayınlayınca fikrini değiştireceğini düşünüyorum
Ben de bir yerlerden çıkaracağım ama nereden acaba
Dur bakalım, @batuhankaralar söz konusu sonuçta, ilk bölüm yayınlanmadan rafa kalkma ihtimali de var projenin
Hahha Aaa evet başlamadan yayından kaldırılılan bir dizimiz olmuştu bir şey çiçekleriydiDur bakalım, @batuhankaralar söz konusu sonuçta, ilk bölüm yayınlanmadan rafa kalkma ihtimali de var projenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?