- Reaksiyon puanı
- 17,266
- Puanı
- 1,061
İlk bölümde şok olacaksın hatta bölümün yıldızı gibi birşey yaptım seniBen karanlık konseyin Jefi olarak diziye katılma kararı aldım.. @batuhankaralar
İlk bölümde şok olacaksın hatta bölümün yıldızı gibi birşey yaptım seniBen karanlık konseyin Jefi olarak diziye katılma kararı aldım.. @batuhankaralar
İlk bölümde şok olacaksın hatta bölümün yıldızı gibi birşey yaptım seni![]()
![]()
İlk bölümde olayları başlatanlardan biri sensin belki ilerleyen bölümlerde yeniden hortlatırım bunu düşüneyimBeni bilirsin yürüyen reytingim. Kötü adam yap beni gerisi gelir. @Çiğdem- 'de çenebaz onuda ekle gerisi seyirciye![]()
İlk bölümde olayları başlatanlardan biri sensin belki ilerleyen bölümlerde yeniden hortlatırım bunu düşüneyim![]()
![]()
Seni çiğ çiğ yeriz ayol
Onu MS'den sonra duyuracağım şimdi yaparsam kimse katılmaz@batuhankaralar hani 1 ay hiç yorum yapmama yarışman nerde?
bu da sana yorumsal reyting desteğim olsun![]()
Seninle profilde meseleyi konuşmuştuk, o sırada etiketlerime dönüş yapmadığın için sana hafif sitem etmiştimOnu MS'den sonra duyuracağım şimdi yaparsam kimse katılmaz![]()
![]()
Seni çiğ çiğ yeriz ayol![]()
Beni bilirsin yürüyen reytingim. Kötü adam yap beni gerisi gelir. @Çiğdem- 'de çenebaz onuda ekle gerisi seyirciye![]()
Aaa illa kötü adamlar @serhatt @xemrexxx @sokak sanati Çukurda bile böylesi yok Karakuzular bile korkar bu üçlüdenİlk bölümde şok olacaksın hatta bölümün yıldızı gibi birşey yaptım seni![]()
![]()
Her türlü koruruz cadıcım, rahat ol.Aaa illa kötü adamlar @serhatt @xemrexxx @sokak sanati Çukurda bile böylesi yok Karakuzular bile korkar bu üçlüden![]()
![]()
![]()
Destekçim olarakta @mrt-06 @Bully @Yiğitt @Harunnn60 adamlarım dostlarım olsun anca korurlar beni bu manyaklardan![]()
![]()
![]()
Bizden korkmana sevindimAaa illa kötü adamlar @serhatt @xemrexxx @sokak sanati Çukurda bile böylesi yok Karakuzular bile korkar bu üçlüden![]()
![]()
![]()
Destekçim olarakta @mrt-06 @Bully @Yiğitt @Harunnn60 adamlarım dostlarım olsun anca korurlar beni bu manyaklardan![]()
![]()
![]()
İlk bölümü yayınlayınca fikrini değiştireceğini düşünüyorumKonusu ve başrolü dikkatimi çekmedi okumam.![]()
Ben de bir yerlerden çıkaracağım ama nereden acabaİsim konu hiç yabancı gelmedi ama çıkaramadım![]()
Her türlü koruruz cadıcım, rahat ol.Onlara pabuç bırakacak değiliz
![]()
Hhaha kadroyu kurudk bile @batuhankaralar sanırım en iyi iş yapan dizin olacakBizden korkmana sevindimAyağına denk al bundan sonra
![]()
Çok aradın mı başrolüİlk bölümü yayınlayınca fikrini değiştireceğini düşünüyorum![]()
Ben de bir yerlerden çıkaracağım ama nereden acaba![]()
Dur bakalım, @batuhankaralar söz konusu sonuçta, ilk bölüm yayınlanmadan rafa kalkma ihtimali de var projenin
Hahha Aaa evet başlamadan yayından kaldırılılan bir dizimiz olmuştu bir şey çiçekleriydiDur bakalım, @batuhankaralar söz konusu sonuçta, ilk bölüm yayınlanmadan rafa kalkma ihtimali de var projenin![]()