Çiğdem Bu Seferde Reklam Yıldızı Oldu

Misal bana amerikan biri gelici turkce bilmici ben ingilizce bilicim diyelim : ona ben çevirene kadar o tvdeki adam 30 cumle soyler hepsini çeviremem yani 😉
Bu kadar merakliysan bilgisayari tvye bağla dizileri oyle izle ben bazen öyle yapıyorum iyi oluyor misal vampir Günlüklerini oyle izledim geçen hafta :)
cnm orda gece calı izlicem türkiyede yayınlandıktan 1 gün sonra izliyoruz
ayrıca en büyük kızları 13 yasında orada doğdu büyüdü türkiyeye 2 defa gelmiştir sadece kız inanılmaz akıcı konusuyor yanı bildiğin amerikan cnm türkçe konuşmayı bazen beceremiyor turistler gibi türkçe konusuyor :F:F:F
televizyonda adamla aynı and bana aktarır yanı ana dili gibi birşey :F:F:F

cnm orda gece calı izlicem türkiyede yayınlandıktan 1 gün sonra izliyoruz
ayrıca en büyük kızları 13 yasında orada doğdu büyüdü türkiyeye 2 defa gelmiştir sadece kız inanılmaz akıcı konusuyor yanı bildiğin amerikan cnm türkçe konuşmayı bazen beceremiyor turistler gibi türkçe konusuyor :F:F:F
televizyonda adamla aynı and bana aktarır yanı ana dili gibi birşey :F:F:F
O zaman nasil turkceye cevircek :)
Turkceye cevirirken zaman gecicek ve yine kaciracak :)

Etrafindakilere her kelimeyi ceviremez bence sen altyazili izlemeye devam et :A
ayyy sana ne beee hatta şöyle birşey yapmayı düşünüyorum gece canlı yayın yapılırken o kızla kamradan görüşürüz bana televizyonu gösterir ve düblaj yapar hahaha:F:F

ayyy sana ne beee hatta şöyle birşey yapmayı düşünüyorum gece canlı yayın yapılırken o kızla kamradan görüşürüz bana televizyonu gösterir ve düblaj yapar hahaha:F:F
Yok artık :F
Orda jensenin konuşçak dublajı bi kız yapcak sen sevmezsin :A