Çiğdem Bu Seferde Reklam Yıldızı Oldu

hahahah ayy bir aşkfmde eksiktim oda oldu yanı

Yetti artık, her yerde bunu görmekten çok sıkıldım.

hahahah açılıcam gerçekten amerikada oturan halamları kandırabilirsem birgün gidicem orayada amerika dizilerilerindekı oyuncuları görücem
Hee sanki seni bekliyolardi gelsinde bizi görsün Ciko diye

Amerikadakiler bilem dogru düzgün goremiyolardir onlari kız sen nerden bulucinde görücin bide sende ingilizce de doğru düzgün yoktur jensen jensen diye sokaklari dolaşırken kaybolursun

hahahah oraya kadar gitmişken halamlar götürür beni orası memleketleri gibi birşey oldu
15 yıldır falan ordalar ayrıca en azından canlı amerikan kanallarından dizileri takip ederim o bile heyecanlı olurdu

hahahah oraya kadar gitmişken halamlar götürür beni orası memleketleri gibi birşey oldu
15 yıldır falan ordalar ayrıca en azından canlı amerikan kanallarından dizileri takip ederim o bile heyecanlı olurdu
Halanlar setlerini mi biliyi onlarin

Misal biz turkiyede yasiyoruz su ana kadar bi ünlü bile gormedim ben

Diyorumki ingilizcen varmi sen ne anlicin amerikan kanallarindaki dizilerden

Halanlar setlerini mi biliyi onlarin

Misal biz turkiyede yasiyoruz su ana kadar bi ünlü bile gormedim ben

Diyorumki ingilizcen varmi sen ne anlicin amerikan kanallarindaki dizilerden
kızları ana dili gibi konusuyor bana canlııı canlı türkçe düblaj yapar cnm

kızları ana dili gibi konusuyor bana canlııı canlı türkçe düblaj yapar cnm
Haha

Sana turkce dublaj yaparken o adam konusmaya devam edici ama ve kızda izleyemicek senin yüzünden diziyi sana çevirmeye çalışırken

O da parlakçı mı senin gibi

Haha

Sana turkce dublaj yaparken o adam konusmaya devam edici ama ve kızda izleyemicek senin yüzünden diziyi sana çevirmeye çalışırken

O da parlakçı mı senin gibi
ayoll geçecez televizyonun karsısına oturup izlciez iştee oyuncuların sözlerini oan canlı canlı söyler bana hemen

ayoll geçecez televizyonun karsısına oturup izlciez iştee oyuncuların sözlerini oan canlı canlı söyler bana hemen
Misal bana amerikan biri gelici turkce bilmici ben ingilizce bilicim diyelim : ona ben çevirene kadar o tvdeki adam 30 cumle soyler hepsini çeviremem yani 😉
Bu kadar merakliysan bilgisayari tvye bağla dizileri oyle izle ben bazen öyle yapıyorum iyi oluyor misal vampir Günlüklerini oyle izledim geçen hafta