Müstehak ona. Bu arada beni etiketlemeyen sokak'a da selam olsun.Çiğdem'in gerçeğini bulduk.Gerçekte @Çiğdem- çok sıska imiş ve yine FF'de reklam olmuş.
Ekli dosyayı görüntüle 42562
@xemrexxx @Harunnn60 @Nisa @selin Ç. @mrt-06 @Ahmad @gizem ak @destere .
Müstehak ona. Bu arada beni etiketlemeyen sokak'a da selam olsun.
😱Çiğdem'in gerçeğini bulduk.Gerçekte @Çiğdem- çok sıska imiş ve yine FF'de reklam olmuş.
Ekli dosyayı görüntüle 42563
hahahahahah ayyy bu neee beee töbe estafurullah 😱😱😱Çiğdem'in gerçeğini bulduk.Gerçekte @Çiğdem- çok sıska imiş ve yine FF'de reklam olmuş.
hahahahahah ayyy bu neee beee töbe estafurullah 😱😱😱
@sokak sanati ve @xemrexxx komplo kuruyorlar bana @destere yi kıskandıkları için benden soğutmaya çalısıyorlar
çiğdem kilo almıştu bu kız çiğdem olamazÇiğdem'in gerçeğini bulduk.Gerçekte @Çiğdem- çok sıska imiş ve yine FF'de reklam olmuş.
çiğdem kilo almıştu bu kız çiğdem olamaz
evt aynı şimdi dikkatli bakınca anladımBaksana gözler aynı çiğdem.
cevap vermediğine göre o kesinBildiğin bizim Çiğdem bu
hahahahah aaa bende korkmaya başladım ciddi ciddi ayoll konuşma tarzlarımızın benzerliği önemli değil işin ilginç yanı onların adıda çiğdem oluyor bu dünyada bütün çiğdemelr aynımı konusuyor acabaseneye eylül ayında Orphan Black dizisinin uyarlamasını yapıyoruz dizinin adı sürekli üreyen kız olacak
başrolde Çiğdem , senaryo : emre , kameraman : destere yönetmen ben olucam
yeter yahu her yerde sana benzeyen kızlar 😱Şansa gördüm biraz araştırsam her yerde çıkacaksın karşıma
@xemrexxx @sokak sanati @Nisa @SelinÇ. @mrt-06 @Ahmad @aserat54 @destere
o kızda senin gibi gündemdeymiş , bıktım diyor mesajdahahahahah aaa bende korkmaya başladım ciddi ciddi ayoll konuşma tarzlarımızın benzerliği önemli değil işin ilginç yanı onların adıda çiğdem oluyor bu dünyada bütün çiğdemelr aynımı konusuyor acabaherkes ayoll kelimesini cümlenin başına koymaz bitişe koyar ben genelde bitiş yerine başlangıca koyuyuyorum bu kızda aynısını yapmıs
@Nisa bebeğim @gözlemci de çiğdem adında başka bir üyenin haberini açmıştı bana benzettiği için onunda adı çiğdem ve konuşma şeklim aynı yok yok bu dünyadakı tüm çiğdemler aynı galiba hahahah@Harunnn60
https://fav10.net/forum/threads/Çiğdem-zayıflama-sitesinde-yakalandı.241436/
ben olmadığımı bilmesem yanı ben bile şüpheye düşebilirdim cnmo kızda senin gibi gündemdeymiş , bıktım diyor mesajda
zaten sen üye oldugun zaman aktif bayan üye 1 kişiydiben olmadığımı bilmesem yanı ben bile şüpheye düşebilirdim cnm
ama şunu açık söylemem gerekiyor bu forum ben gelmeden önce diğer bayan üyeler kendilerini tam yansıtamamışlar foruma yanı braz erkeksi takıldıkları çok belli
bende kadınsı huylarımı tamamen yansıtınca foruma forum belkide ilk defa gerçek anlamda bir bayan üye gördü ilk üye olduğum zaman oyüzden dikkat çektiğimi düşünüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?