kız bence sen seçmelere katıl tüm adayları döversin öldürürsün falan seçilmek için tek kalırsın
kız bence sen seçmelere katıl tüm adayları döversin öldürürsün falan seçilmek için tek kalırsın
Aaa @serhatt katılsın bence bir peruk ile hallederizkız bence sen seçmelere katıl tüm adayları döversin öldürürsün falan seçilmek için tek kalırsınbu arada filmin konusu ajanlık üstüneymiş aksiyon olacak yaşadın sana 10 yıllık fantezi malzemesi çıkar
kşmler online kısmında hala yönetici olarak geçiyorsunBen RTÜK değilim artık tarafsız cumhurbaşkanlığı görevini bıraktım yönetci değilim.
Hani hediyem cnmBen RTÜK değilim artık tarafsız cumhurbaşkanlığı görevini bıraktım yönetci değilim.
Onu düzelttim.kşmler online kısmında hala yönetici olarak geçiyorsun
Tabletteyim ablacım.Hani hediyem cnm
demek ki yönetici yetkin var ki düzeltiyorsunOnu düzelttim.
Tabletteyim ablacım.yeni konu mu ki bu hiç farkında değilim.
Yani düzelttirdim demek istemiştim.demek ki yönetici yetkin var ki düzeltiyorsunresmen medvedevi devlet başkanı yapan putin ya da a.gülü c.başkanı yapan rte gibi arkadan yönetiyon forumu 😱
Aaa evet yeni ama bana belli olmuyor jet hızıyla 100 olmadan yarın halletOnu düzelttim.
Tabletteyim ablacım.yeni konu mu ki bu hiç farkında değilim.
Tamamdır kraliçem.Aaa evet yeni ama bana belli olmuyor jet hızıyla 100 olmadan yarın hallet
@XanTier 3 Ay yönetimin keyfini sürerim beni kovamazlar sonra giderim diyordu şaka ediyor sanıyordum ama doğru çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?