Gebertirken nekadar uğraşıyor benim adamlar haberin var mı ayollSenin izlediğin dizilerde insan öldürürler, benim izlediklerimde hayat kurtarırlar. Farkımız tarzımız.
Gebertirken nekadar uğraşıyor benim adamlar haberin var mı ayollSenin izlediğin dizilerde insan öldürürler, benim izlediklerimde hayat kurtarırlar. Farkımız tarzımız.
Er yada geç iyilik kazanacak. Tıpkı Selena'daki gibi.Gebertirken nekadar uğraşıyor benim adamlar haberin var mı ayoll
Aaa zaten tuttuğum adamlar genelde sonradan iyi oluyor Vartolu gibiEr yada geç iyilik kazanacak. Tıpkı Selena'daki gibi.
@destere şansına hediye veremeden gitti @Harunnn60Forumun incisi,canım çiğdoşum nice güzel,beraber mesajlara
Seviliyorsun
Hediyelerin bunlar
bazı hediyeler ulaşmamış onları da ekledim the originals,wampire daires,supernatural,the100 bunlar ekledim ama mesajda eklenmemişti artık ekliOooo yine hediyeler süper cnm özellikle şarkı seçimlerin harika çok iyi tanıyorsun bizi iyi analiz ediyorsun hediye işi senden sorulur
Aaa evet çok güzel bir şarkısıdırTebrikler @Çiğdem- Sana Sezen Aksu'nun en sevdiğin şarkısını (Bir konuda öyle demişsin ) armağan ediyorum.
Oooo süper olmuş eline sağlıkbazı hediyeler ulaşmamış onları da ekledim the originals,wampire daires,supernatural,the100 bunlar ekledim ama mesajda eklenmemişti artık ekli
Çok tşşk senle aynı yönetimde bulunmak güzeldiTebrikler Cigdem.
kız sana hediye olarak şu haberi vereyim kimse bahsetmemiş forumda şimdiden kabarmaya başla sen @Dosi @destere @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @Aserat @Yiğitt @serhatt @keremÇok tşşk senle aynı yönetimde bulunmak güzeldi
2 bilet bizden zaten. @Çiğdem-kız sana hediye olarak şu haberi vereyim kimse bahsetmemiş forumda şimdiden kabarmaya başla sen @Dosi @destere @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @Aserat @Yiğitt @serhatt @kerem
Oha tadından yenmezkız sana hediye olarak şu haberi vereyim kimse bahsetmemiş forumda şimdiden kabarmaya başla sen @Dosi @destere @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @Aserat @Yiğitt @serhatt @kerem
kız sana hediye olarak şu haberi vereyim kimse bahsetmemiş forumda şimdiden kabarmaya başla sen @Dosi @destere @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @Aserat @Yiğitt @serhatt @kerem
2 bilet bizden zaten. @Çiğdem-
Ohaa Barış ile Aras 😱 Murat ile Burak ikilisini gölgede bırakırlar @ForumdashOha tadından yenmez
Heralde be Murat kimOhaa Barış ile Aras 😱 Murat ile Burak ikilisini gölgede bırakırlar @Forumdash
Bunlara kadın partnerede gerek yok ikisi yeter
ayol nasıl kadına gerek yok 😱 ne manada birbirlerine yeterler😱 bunlar nasıl fanteziler 😱 rtük @mrt-06 konuya 😱 @serhatt @Forumdash @Yiğitt @xBUGRAx @kerem @DosiOhaa Barış ile Aras 😱 Murat ile Burak ikilisini gölgede bırakırlar @Forumdash
Bunlara kadın partnerede gerek yok ikisi yeter