İlk 2 hediyem zaten süperBeğendin mi hediylerimi insan biraz daha yorum yapar be o kadar uğraştım,nankör köpek
Güzel Düşüncelerin zaten karşılıklı biliyorsun
İlk 2 hediyem zaten süperBeğendin mi hediylerimi insan biraz daha yorum yapar be o kadar uğraştım,nankör köpek
Egom tatmin oldu,bu kadarı yeterİlk 2 hediyem zaten süper@destere i görmek şaşırttı kıskanıp oda gelmiş
Güzel Düşüncelerin zaten karşılıklı biliyorsun
Hahah Aaa birlikte güzel bir aile rotamı oluşturduk terapi gibi güzel güzel sohbetimizi ediyoruzEgom tatmin oldu,bu kadarı yeter
Aynen canım iyi oldu böyle,iyiki varsınHahah Aaa birlikte güzel bir aile rotamı oluşturduk terapi gibi güzel güzel sohbetimizi ediyoruz@Harunnn60 da tabi değeri kıymeti çok büyük gözümde oda tekrardan sağolsun
Siz de öyle cnm bakalım yaz ayı daha hareketli geçer inşAynen canım iyi oldu böyle,iyiki varsın
Hediyelerin güzel tşşk cnmTebrikler @Çiğdem- nice güzel dolu mesajlarına inşallah. 100 bini geçen 3. üye olacaksın bu gidişle.
Eskiden aramızda 1000 mesaj ya vardı ya yoktu, bir gittim geldim farkı açmışsın.
Kaliteli hediyelerin:
O zaman mesaj yazma, özelden konuşalım sadece. Ben sana yetişince başlarsın yazmaya.Hediyelerin güzel tşşk cnm
Düzenli bir limitte kalabilmem özellikle 2 yıldır haftalıklar da bile 1000 oynadım hep ama benim en büyük avantajım şey oldu yazları fındık arası dısında hastane durumları olmadıkça foruma hiç ara vermedim sizler verince geriye düştünüz
Aaa olmazO zaman mesaj yazma, özelden konuşalım sadece. Ben sana yetişince başlarsın yazmaya.
İstesem geçerdim, sırf sen sen sen varsın diye geçmedim.Aaa olmazMesaj sayısı içinde değil ben forumda sohbet ederek aktif olan birisiyim rahatsız olan çıkabilir ama başka türlü nefes alamam burada
Hatırlıyormusun sen yazın fındığa gitmemi bekliyordun baya yakındık seni geçecem diyordun utanmadan
Aaa ozaman başka cnm gözüme girdinİstesem geçerdim, sırf sen sen sen varsın diye geçmedim.
Aaa çok teşekkürler @sokak sanati gerçek baba kız gibiydiler vlla hala izlerim
Yine ecünnü dizisini şıkıtırmışsın araya@Çiğdem- bu ne hızHazırlıksız yakalandım.Son günlerde Ömer'in İlhan Mansız olduğunu 10 yıl sonra anlayıp şoklara girdiğim, etkisinde kalıp andığım doktorların ağır dramasını hediye ediyorum. (Ne alakaysa artık)
Bu da mı ecünnü.Yine ecünnü dizisini şıkıtırmışsın araya
Çok gıcık oluyordum bu diziyeBu da mı ecünnü.Yok artık.
Senin izlediğin dizilerde insan öldürürler, benim izlediklerimde hayat kurtarırlar. Farkımız tarzımız.Çok gıcık oluyordum bu diziyeYemek yiyoruz adamın içini açmışlar kanlı kanlı onu izlettiriyorlar
Oooo yine hediyeler süper cnm özellikle şarkı seçimlerin harika çok iyi tanıyorsun bizi iyi analiz ediyorsun hediye işi senden sorulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?