Çiğdem- 95.000'ler Külübünde! ❤

Beğendin mi hediylerimi insan biraz daha yorum yapar be o kadar uğraştım,nankör köpek
İlk 2 hediyem zaten süper
@destere i görmek şaşırttı kıskanıp oda gelmiş

Güzel Düşüncelerin zaten karşılıklı biliyorsun

Tebrikler @Çiğdem- nice güzel dolu mesajlarına inşallah. 100 bini geçen 3. üye olacaksın bu gidişle.

Eskiden aramızda 1000 mesaj ya vardı ya yoktu, bir gittim geldim farkı açmışsın.

Kaliteli hediyelerin:

Hediyelerin güzel tşşk cnm

Düzenli bir limitte kalabilmem özellikle 2 yıldır haftalıklar da bile 1000 oynadım hep ama benim en büyük avantajım şey oldu yazları fındık arası dısında hastane durumları olmadıkça foruma hiç ara vermedim sizler verince geriye düştünüz

O zaman mesaj yazma, özelden konuşalım sadece. Ben sana yetişince başlarsın yazmaya.

O zaman mesaj yazma, özelden konuşalım sadece. Ben sana yetişince başlarsın yazmaya.
Aaa olmaz
Mesaj sayısı içinde değil ben forumda sohbet ederek aktif olan birisiyim rahatsız olan çıkabilir ama başka türlü nefes alamam burada

Hatırlıyormusun sen yazın fındığa gitmemi bekliyordun baya yakındık seni geçecem diyordun utanmadan

İstesem geçerdim, sırf sen sen sen varsın diye geçmedim.

@Çiğdem- bu ne hız
Hazırlıksız yakalandım.
Son günlerde Ömer'in İlhan Mansız olduğunu 10 yıl sonra anlayıp şoklara girdiğim, etkisinde kalıp andığım doktorların ağır dramasını hediye ediyorum. (Ne alakaysa artık)

Son düzenleme:
Tebrikler kraliçem. Nice içten sevgi dolu mesajlara ablam.

Dizi tarihinin en tatlı baba kızını hediye edeyim.

Yine ecünnü dizisini şıkıtırmışsın araya