Kutlamanda yeter cnmnerdeyse hediye isteyeceksin diye kaçacaktım buralardan iyiki öyle bir mesaj gelmedi
Kutlamanda yeter cnm
Yılbaşında verdiğin sincaplı hediye 40 yıl yeterbu muhteşem mesajın üstüne bir hediye iyi giderdi ama ne yazıkki veremeyeceğim)
Yılbaşında verdiğin sincaplı hediye 40 yıl yeter
@xemrexxx havada aşk kokusu varbu muhteşem mesajın üstüne bir hediye iyi giderdi ama ne yazıkki veremeyeceğim)
kız bunlar aşk sanıyor ama yan yana geldiklerinde sadece osuruk kokuyor ortalık
ondan ne var
kız bunlar aşk sanıyor ama yan yana geldiklerinde sadece osuruk kokuyor ortalık
Bu cevabı vereceğini tahmin etmiştim. Çok mu zekiyim nekız bunlar aşk sanıyor ama yan yana geldiklerinde sadece osuruk kokuyor ortalık
Bamyadan icraat oluyor muyduondan ne varbeş yıldır kokutuyoruz ortalığı ama icraat yok)
daha yanyana gelemedikki hele bir gelelimde ondan sonrası fındık bahçesi,
Hahaha aaa bizimkisi aşktan daha çok destere ebyin pintiliğine teselli buluyoruz iştekız bunlar aşk sanıyor ama yan yana geldiklerinde sadece osuruk kokuyor ortalık
kız tamam çocuk bamya olabilir ama pinti falan deme sanki kendi mi istemiş bamya olmayı Allah öyle yaratmış ona kalsa muz olurdu havuç olurdu ay neyse bu konu kötü yerlere gidiyor @Harunnn60 gelsin de aranıza girisn en iyisiHahaha aaa bizimkisi aşktan daha çok destere ebyin pintiliğine teselli buluyoruz işte
Niye buluyorsun ki, direkt boynuzu koyHahaha aaa bizimkisi aşktan daha çok destere ebyin pintiliğine teselli buluyoruz işte
Hahah tövbe tövbe ne bamyası ben hediye vermemesini diyorum sen hepten karıştırdın ortalığıkız tamam çocuk bamya olabilir ama pinti falan deme sanki kendi mi istemiş bamya olmayı Allah öyle yaratmış ona kalsa muz olurdu havuç olurdu ay neyse bu konu kötü yerlere gidiyor @Harunnn60 gelsin de aranıza girisn en iyisi
kız senin içindeki kötülüğü bilirim ben leb demeden leblebiyi anlarım
Hahah Aaa evet @destere bey de oyüzden hep kendini hediye ediyor hediye oymuş
hor kulllanmaman koşuluyla kürkümü feda etmeye hazırımHahah Aaa evet @destere bey de oyüzden hep kendini hediye ediyor hediye oymuş
Aslında Fok kürkü çok değerlidir kesip soymamada gerek yok o kendiliğinden soyunur zaten bende kürkünü alır kaçarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?