nasılsa daha 50 tane etiket gidecek her birine önemli değilay yine geldi black fridayHiç biri etiketi de yapamamissin
nasılsa daha 50 tane etiket gidecek her birine önemli değilay yine geldi black fridayHiç biri etiketi de yapamamissin
tebrikler sana yavrum, yılan gibi dilinle zehirledin milletila yanlış kişiyi tebrik ediyorsunuz burada tebrik edilmesi gereken kişi benim, ben hogathaya o ka laf atmasam ; duygusal ve fiziksel şiddet uygulayarak @destere ile aralarında aşk doğmasına sebep olmasam ; @Dosi @vadikızı ve önceki cadolozlarla yarış içine sokmasam; memeli oğlan fotolarına etiketleyip @Ahmed ve @Thequeer den önce oğlanları kapmasını sağlamasam ; dirilişine cwsine laf etmesem bu cadoloz şimdi böyle @Aserat gibi @xBUGRAx gibi @ozmoturk gibi sıradan bir mesaj sayısında kalacaktı; asıl tebrik edilmesi gereken benim bu işe yaramaz sıska çirkin şeye 90 bin mesaj yazdırıp baş cadoloz yaptım
la yanlış kişiyi tebrik ediyorsunuz burada tebrik edilmesi gereken kişi benim, ben hogathaya o ka laf atmasam ; duygusal ve fiziksel şiddet uygulayarak @destere ile aralarında aşk doğmasına sebep olmasam ; @Dosi @vadikızı ve önceki cadolozlarla yarış içine sokmasam; memeli oğlan fotolarına etiketleyip @Ahmed ve @Thequeer den önce oğlanları kapmasını sağlamasam ; dirilişine cwsine laf etmesem bu cadoloz şimdi böyle @Aserat gibi @xBUGRAx gibi @ozmoturk gibi sıradan bir mesaj sayısında kalacaktı; asıl tebrik edilmesi gereken benim bu işe yaramaz sıska çirkin şeye 90 bin mesaj yazdırıp baş cadoloz yaptım
Kaç sene ara verdim 70 bin olmuştum çoktan.
maşallah ne ÇENEla yanlış kişiyi tebrik ediyorsunuz burada tebrik edilmesi gereken kişi benim, ben hogathaya o ka laf atmasam ; duygusal ve fiziksel şiddet uygulayarak @destere ile aralarında aşk doğmasına sebep olmasam ; @Dosi @vadikızı ve önceki cadolozlarla yarış içine sokmasam; memeli oğlan fotolarına etiketleyip @Ahmed ve @Thequeer den önce oğlanları kapmasını sağlamasam ; dirilişine cwsine laf etmesem bu cadoloz şimdi böyle @Aserat gibi @xBUGRAx gibi @ozmoturk gibi sıradan bir mesaj sayısında kalacaktı; asıl tebrik edilmesi gereken benim bu işe yaramaz sıska çirkin şeye 90 bin mesaj yazdırıp baş cadoloz yaptım
maşallah ne ÇENE
aman değmesin yoksa kim uğraşır bizimleMaşallah tabii nazar değmesine çenesine onunn
aman değmesin yoksa kim uğraşır bizimle
evet kendisi bana iyi geliyorDimii onun bizle uğraşması en güzel eğlence valla
Kaç yıllık üyesin, kendin geçememişsin bi tosbağayı. Anca @Çiğdem- geçer zaten, sen de olmayacak hayaller kur.
la yanlış kişiyi tebrik ediyorsunuz burada tebrik edilmesi gereken kişi benim, ben hogathaya o ka laf atmasam ; duygusal ve fiziksel şiddet uygulayarak @destere ile aralarında aşk doğmasına sebep olmasam ; @Dosi @vadikızı ve önceki cadolozlarla yarış içine sokmasam; memeli oğlan fotolarına etiketleyip @Ahmed ve @Thequeer den önce oğlanları kapmasını sağlamasam ; dirilişine cwsine laf etmesem bu cadoloz şimdi böyle @Aserat gibi @xBUGRAx gibi @ozmoturk gibi sıradan bir mesaj sayısında kalacaktı; asıl tebrik edilmesi gereken benim bu işe yaramaz sıska çirkin şeye 90 bin mesaj yazdırıp baş cadoloz yaptım
ay yine geldi black fridayHiç biri etiketi de yapamamissin
Benim kutlama konumdan yine gelmiş kendi primini reklamını yapmış yer cücesiaman değmesin yoksa kim uğraşır bizimle
@xemrexxx herşeyden kendine pay çıkarmayı iyi biliyorBenim kutlama konumdan yine gelmiş kendi primini reklamını yapmış yer cücesi
@Forumdash @eskici @Harunnn60
Aaa inş onu geçtiğimiz günleride görürüz @destere
Bizden sağladığı primlerle geçiniyor Akbaba gibi
kan emiciBizden sağladığı primlerle geçiniyor Akbaba gibi
Aaa tşşkler güzel düşüncelerin için @eskiciTebrikler Çiko nice 90 bin mesajlar yazarsın umarım foruma katkın büyük benim de en sevdiğim üyelerden birisin değişik yorumlarınla güldürüyorsun bizleri seninle konuşmak eğlenceli oluyorşimdi hediyelere geçelim umarım beğenirsin@Çiğdem-
Severek izlediğin Diriliş reyiz
Ekli dosyayı görüntüle 58697
Yine severek izlediğin ama çakma ve saçma bir dizi olan Çukur
Ekli dosyayı görüntüle 58698
Bu da ikimizin de izlediği yabancı dizi La Casa de Papel'den Berlin ve Denver reyizler
Ekli dosyayı görüntüle 58699
Ekli dosyayı görüntüle 58700
Ve son olarak Türkiye'nin efsane şarkıcısı Musti
bende alıntı yapayımda yine herkese bildirim gitsin zıvanadan çıksınlarla yanlış kişiyi tebrik ediyorsunuz burada tebrik edilmesi gereken kişi benim, ben hogathaya o ka laf atmasam ; duygusal ve fiziksel şiddet uygulayarak @destere ile aralarında aşk doğmasına sebep olmasam ; @Dosi @vadikızı ve önceki cadolozlarla yarış içine sokmasam; memeli oğlan fotolarına etiketleyip @Ahmed ve @Thequeer den önce oğlanları kapmasını sağlamasam ; dirilişine cwsine laf etmesem bu cadoloz şimdi böyle @Aserat gibi @xBUGRAx gibi @ozmoturk gibi sıradan bir mesaj sayısında kalacaktı; asıl tebrik edilmesi gereken benim bu işe yaramaz sıska çirkin şeye 90 bin mesaj yazdırıp baş cadoloz yaptım
Tebrik ederim @Çiğdem- , Ben tebrik edene kadar bu kulüp çoktan kapanmış yenisine girmişsindir
Hediye olarak benim profildekinden veriyorumGüle güle bak
Ayrıca sana sincap atmıştım niye profil yapmadın
O hediyelerin yeter zaten koleksionuma ekledim çok teşekkürler yokluğunda hemen hissedildi forumdabende alıntı yapayımda yine herkese bildirim gitsin zıvanadan çıksınlar
iddian yanlış, biz @Çiğdem- le beşik kertmesiydik zaten zamanında kertmişlerdi biziyani senle alakası yok bu işin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?