Çiğdem- 85.000'ler Külübünde!

Tebrikler aşkım, nice bol mesajlara. :bhr: Eskiden aramızda 2-3 bin vardı, askere gidip geldim 30 bine yükselmiş maşallah. :F

Kaliteli hediyelerin. :Z
54665d34f6309a10e04836fc

16x9_icerde.jpg

Tebrikler aşkım, nice bol mesajlara. :bhr: Eskiden aramızda 2-3 bin vardı, askere gidip geldim 30 bine yükselmiş maşallah. :F

Kaliteli hediyelerin. :Z
54665d34f6309a10e04836fc

16x9_icerde.jpg
Çok teşekkürler şarkı özellikle :bhr:

@Harunnn60 ile beni geçmeye çalısıyordunuz :F Forumda kalma süresiylede alakalı tabi ,En fzla forumda süre olarak kalan üyelerden belkide üyede olabilirim . Herkes bir yerlere gidiyor ben gitmiyom :A :A :A

yoo ruhum ince sadece dışa çıkaramıyorum bu inceliği:) arasıra mecburen dışa vurmak zorunda kalıyorum yoksa evde kalıcaz :)
Evet bu aralar forumun alınganlık tozuna sende isabet almışsın arada seninde alınganlığın tutuyor :F Bir @xemrexxx pişkinliğini bırakmamış oda forumdan uzak kalmasından dolayı alınganlık tozundan çok isabet almamış onun alınganlığıda hiç çekilmez zaten :A

Evet bu aralar forumun alınganlık tozuna sende isabet almışsın arada seninde alınganlığın tutuyor :F Bir @xemrexxx pişkinliğini bırakmamış oda forumdan uzak kalmasından dolayı alınganlık tozundan çok isabet almamış onun alınganlığıda hiç çekilmez zaten :A
Kiz been ne alinicam bisi oldugu zaman yapistiririm tokadi suratina:A

Tebrikler @Çiğdem- nice güzel mesajlara. :) Her ay her hafta en çok mesaj yazanlarda birincisin. :A Çenen çok düştü bakıyorum, bu rakamlara çıkman normal tabi. :A

Hediye olarak ise sana bizim taraflardan güzel bir şarkı göndereyim. :) İmera severim sen de seversin kesin. :)

Tebrikler @Çiğdem- nice güzel mesajlara. :) Her ay her hafta en çok mesaj yazanlarda birincisin. :A Çenen çok düştü bakıyorum, bu rakamlara çıkman normal tabi. :A

Hediye olarak ise sana bizim taraflardan güzel bir şarkı göndereyim. :) İmera severim sen de seversin kesin. :)

Aaa çok güzelmiş Karadeniz şarkısı zaten sevilmezmi güzel slow yapmışlar Kemenceden
:bhr::bhr::bhr:

Kiz been ne alinicam bisi oldugu zaman yapistiririm tokadi suratina:A
Senin suratına tükürseler yarabbi şükür diyeceğini biliyorum zatende :F Hediyem nerede ayoll :A :A :A @Harunnn60