Oda ilgi istiyor bu aralar fark ettin mi@destere de yine gelişme var eskiden hiç hediye vermiyordu bir kuru yazıyla gidiyordu
Oda ilgi istiyor bu aralar fark ettin mi@destere de yine gelişme var eskiden hiç hediye vermiyordu bir kuru yazıyla gidiyordu
Bir alınganlık bulaşmıs senden Herkes bir tuhaf bu aralarOda ilgi istiyor bu aralar fark ettin mi
Senin kayış ne zaman kopacak merak ediyorumBir alınganlık bulaşmıs senden Herkes bir tuhaf bu aralar
Bir çoban lazım bu sürüye diye bir laf varSenin kayış ne zaman kopacak merak ediyorum
Çok teşekkürler şarkı özellikleTebrikler aşkım, nice bol mesajlara. Eskiden aramızda 2-3 bin vardı, askere gidip geldim 30 bine yükselmiş maşallah.
Kaliteli hediyelerin.
demiştim hediye vermek kolay ama senin kalitene uygun olanı bulmak zor yani, kadir kıymet bilen biriyiz hediye seçerkende özensiz seçemiyorum@destere de yine gelişme var eskiden hiç hediye vermiyordu bir kuru yazıyla gidiyordu
Oooo sapık mapıksın ama yine Halil Sezai moduna bürünmüşsün @Harunnn60demiştim hediye vermek kolay ama senin kalitene uygun olanı bulmak zor yani, kadir kıymet bilen biriyiz hediye seçerkende özensiz seçemiyorum
tabiki sapıkların bile avlarını tuzağa düşürmek için arada bir kıvırma ihtiyacı duymaları normal bir durum )Oooo sapık mapıksın ama yine Halil Sezai moduna bürünmüşsün @Harunnn60
Hhahah Aaa yani Halil Sezai moduda sapıklık yöntemi diyorsun yoksa yontulduğun yoktabiki sapıkların bile avlarını tuzağa düşürmek için arada bir kıvırma ihtiyacı duymaları normal bir durum )
yoo ruhum ince sadece dışa çıkaramıyorum bu inceliği arasıra mecburen dışa vurmak zorunda kalıyorum yoksa evde kalıcazHhahah Aaa yani Halil Sezai moduda sapıklık yöntemi diyorsun yoksa yontulduğun yok
@Harunnn60
Evet bu aralar forumun alınganlık tozuna sende isabet almışsın arada seninde alınganlığın tutuyor Bir @xemrexxx pişkinliğini bırakmamış oda forumdan uzak kalmasından dolayı alınganlık tozundan çok isabet almamış onun alınganlığıda hiç çekilmez zatenyoo ruhum ince sadece dışa çıkaramıyorum bu inceliği arasıra mecburen dışa vurmak zorunda kalıyorum yoksa evde kalıcaz
Kiz been ne alinicam bisi oldugu zaman yapistiririm tokadi suratinaEvet bu aralar forumun alınganlık tozuna sende isabet almışsın arada seninde alınganlığın tutuyor Bir @xemrexxx pişkinliğini bırakmamış oda forumdan uzak kalmasından dolayı alınganlık tozundan çok isabet almamış onun alınganlığıda hiç çekilmez zaten
Aaa çok güzelmiş Karadeniz şarkısı zaten sevilmezmi güzel slow yapmışlar KemencedenTebrikler @Çiğdem- nice güzel mesajlara. Her ay her hafta en çok mesaj yazanlarda birincisin. Çenen çok düştü bakıyorum, bu rakamlara çıkman normal tabi.
Hediye olarak ise sana bizim taraflardan güzel bir şarkı göndereyim. İmera severim sen de seversin kesin.
Senin suratına tükürseler yarabbi şükür diyeceğini biliyorum zatende Hediyem nerede ayoll @Harunnn60Kiz been ne alinicam bisi oldugu zaman yapistiririm tokadi suratina
Kutluyor muyduk bir de😱Aaa çok güzelmiş Karadeniz şarkısı zaten sevilmezmi güzel slow yapmışlar Kemenceden
Senin suratına tükürseler yarabbi şükür diyeceğini biliyorum zatende Hediyem nerede ayoll @Harunnn60
Kıskançlığından kutlamazsın seni geçerim belki diye , zaten yataklara düşmüşsün üzüntündenKutluyor muyduk bir de😱
Arada 65 bin fark var neredeyse @destere ka😱Kıskançlığından kutlamazsın seni geçerim belki diye , zaten yataklara düşmüşsün üzüntünden
@Harunnn60