kız esas @destere görmesin nonoş olan o sen dedin ya
kız esas @destere görmesin nonoş olan o sen dedin ya
Ben niye avuc yalıyorum? Beni gümbürtüye sokucaksan @Çiğdem- ile ittifak yaparım görürsünkız esas @destere görmesin nonoş olan o sen dedin yaneyse jensen de hem sarışın hem sein sevdiğin oğlanlardan kesin o da nonoştur destere ile mutlu mesut yaşarlar siz de @faruk @Forumdash ile avcunuzu yalarsınız
İstemsizce daldım@Çiğdem- e çok güvenme onunla ilgilenmesi için@mrt-06 yı görevlendirdik atacan şu pozisyonda bekliyor hogathayı alt etmek için
kız esas @destere görmesin nonoş olan o sen dedin yaneyse jensen de hem sarışın hem sein sevdiğin oğlanlardan kesin o da nonoştur destere ile mutlu mesut yaşarlar siz de @faruk @Forumdash ile avcunuzu yalarsınız
Hhaha ben orada o oğlan için dedim o lafı @Harunnn60 da yanlıs anlamıs mesale destereye demedim aramızı bozamazsınız ayollBen niye avuc yalıyorum? Beni gümbürtüye sokucaksan @Çiğdem- ile ittifak yaparım görürsün
Teşekkür cnm sende 15 olda konunu açalımTebrikler kız Çirkinella.
Sen açarsın artık ama bana oklava hediye et kendimi okşarım onla.Teşekkür cnm sende 15 olda konunu açalım
AAA çok teşekkürler cnm üyeleri çok iyi gözlemliyorsun bence herkesin sevdiği yönden bir çok hediyen oluyor bizleri iyi gözlemlediğin çıkar bundan
forumda bu aralar çok fazla bulunamadım o açıdan konuyu fark edince yollamak iyi oldu hediyeleriAAA çok teşekkürler cnm üyeleri çok iyi gözlemliyorsun bence herkesin sevdiği yönden bir çok hediyen oluyor bizleri iyi gözlemlediğin çıkar bundan
aa önemli değil cnm geç olsun güç olmasınforumda bu aralar çok fazla bulunamadım o açıdan konuyu fark edince yollamak iyi oldu hediyeleri
1 bölüm bakabildim öbür bölümleri fırsat bulunca bakarım bölüm için yorum yazmayı unuttum bölümleri biraz daha bakıp toplu şekilde yorumlayımaa önemli değil cnm geç olsun güç olmasın
teen wolfu naptın bu arada yayınlanan 2 bölümü izledim ama 2 bölüm daha gelmiş onlarıda izleyip toplu yorum yapacam@Forumdash gibi
Bende 2 bakabildim1 bölüm bakabildim öbür bölümleri fırsat bulunca bakarım bölüm için yorum yazmayı unuttum bölümleri biraz daha bakıp toplu şekilde yorumlayım
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olur o şekilde daha iyi olur,bu arada ilk bölüm harika bölümdüBende 2 bakabildimyayınlanan bölümleri izleyip öyle yorum ypalım en iyisi
Ben izliyorum ama yorumlamak bile gelmiyor aklımaaa önemli değil cnm geç olsun güç olmasın
teen wolfu naptın bu arada yayınlanan 2 bölümü izledim ama 2 bölüm daha gelmiş onlarıda izleyip toplu yorum yapacam@Forumdash gibi
Stiles son Sezon olduğu için oda olacakmış öbür bölümlerde birçok dizi sayfasında aciklanmisBen izliyorum ama yorumlamak bile gelmiyor aklıma@turkuazz Styles (doğru mu yazdım) olmayınca dizi çok havada kaldı.
Uyuzsun işte uyuz banane uyuzsun işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?