Çiğdem- 70.000'ler Kulübünde!

Ben niye avuc yalıyorum? Beni gümbürtüye sokucaksan @Çiğdem- ile ittifak yaparım görürsün :A
@Çiğdem- e çok güvenme onunla ilgilenmesi için@mrt-06 yı görevlendirdik atacan şu pozisyonda bekliyor hogathayı alt etmek için:A
tenor.gif

kız esas @destere görmesin nonoş olan o sen dedin ya:A neyse jensen de hem sarışın hem sein sevdiğin oğlanlardan kesin o da nonoştur destere ile mutlu mesut yaşarlar siz de @faruk @Forumdash ile avcunuzu yalarsınız:A
Ben niye avuc yalıyorum? Beni gümbürtüye sokucaksan @Çiğdem- ile ittifak yaparım görürsün :A
Hhaha ben orada o oğlan için dedim o lafı @Harunnn60 da yanlıs anlamıs mesale destereye demedim aramızı bozamazsınız ayoll :A :A :A

aa önemli değil cnm geç olsun güç olmasın :F

teen wolfu naptın bu arada yayınlanan 2 bölümü izledim ama 2 bölüm daha gelmiş onlarıda izleyip toplu yorum yapacam :A :A :A @Forumdash gibi :F
1 bölüm bakabildim öbür bölümleri fırsat bulunca bakarım bölüm için yorum yazmayı unuttum bölümleri biraz daha bakıp toplu şekilde yorumlayım:D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 bölüm bakabildim öbür bölümleri fırsat bulunca bakarım bölüm için yorum yazmayı unuttum bölümleri biraz daha bakıp toplu şekilde yorumlayım:D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende 2 bakabildim :F yayınlanan bölümleri izleyip öyle yorum ypalım en iyisi :F