Çiğdem- 60.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,248
Puanı
1,060
Forumumuzun şüphesiz en çenesi düşük bayan üyesi, kiminin hogathası, kiminin çikinellası, kiminin kraliçesi, kimininde cadısı ve neşe kaynağı @Çiğdem- 60.000'ler kulübüne girmiştir. Kendisini tebrik ederiz ve daha nice nice mesajlar dileriz
İşte hediyen :

Kız @Çiğdem- daha önceki konun geç açıldı buda bir kaç mesaj erken açılsın

tebrikler canım

@Çiğdem tebrik ederim forumun tatlı cadısı nice mesajara

hediyen Gülbenimde var Şıkır Şıkır

çok tşşk cnm 4-5 mesaj önce açılmıs gördüm hemen birkaç mesaj yazdım 1 mesaj kala geldim konuya 60. mesajı bu konuya yazmak için
burdaki sayilmiyor galiba. Tüm gün seni bekledim
baktim geç ilerliyor sohbetin 3 mesaj kala ayarladim

hediyem çok güzel tşşk cnm şimdi bunu dinler @Dosi seninde dündne bugüne musti videosunu izlerim her seferinde aynı heyecanla izliyorum zaten

Rica ederim çok severim bu şarkıyı Gülbenle çok iyi düet yapmışlardı bu şarkıda adı gibi kız şıkır şıkır oyna şarkıda

tşşk ederim @papuleoo

@vadikızı aa evet gülben şarkıyı mustiden habersiz albümünde kullanmıstı mahkemeyle paraları koparmıştık gülbenden

He kız öyle olmuştu valla şarkı çok güzel bir şarkı gülben izin almalıydı o konuda Mustafa Sandaldan hayranı olsamda bu konuda kızdım ben ona

He kız öyle olmuştu valla şarkı çok güzel bir şarkı gülben izin almalıydı o konuda Mustafa Sandaldan hayranı olsamda bu konuda kızdım ben ona
yazılarımı beğendinmi?

@destere yok piyasada. gececide değildi
Konuyu herşeyiyle çok beğendim çok teşekkürler

acun rising star için tekrar gülbeni bela etti mustinin başına utanamdan bir şarkı daha kopardı mustimden yine klibinde oynamıstı musti

acun rising star için tekrar gülbeni bela etti mustinin başına utanamdan bir şarkı daha kopardı mustimden yine klibinde oynamıstı musti

evet oynamıştı klipte çok tatlıydı ikiside mustafa sandal sempatik biri zaten gülbende tatlı ikisi bir arada süperdi

Beğenmene sevindim

Tebrikler Çiğdem, nice güzel mesajlara.