Çiğdem- 60.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,373
Puanı
1,060
Forumumuzun şüphesiz en çenesi düşük bayan üyesi, kiminin hogathası, kiminin çikinellası, kiminin kraliçesi, kimininde cadısı ve neşe kaynağı @Çiğdem- 60.000'ler kulübüne girmiştir. Kendisini tebrik ederiz ve daha nice nice mesajlar dileriz
İşte hediyen :

Kız @Çiğdem- daha önceki konun geç açıldı buda bir kaç mesaj erken açılsın :A
tebrikler canım :)

@Çiğdem tebrik ederim forumun tatlı cadısı nice mesajara :D
hediyen Gülbenimde var Şıkır Şıkır:D

çok tşşk cnm 4-5 mesaj önce açılmıs gördüm hemen birkaç mesaj yazdım 1 mesaj kala geldim konuya 60. mesajı bu konuya yazmak için :love1::love1::love1:
burdaki sayilmiyor galiba. Tüm gün seni bekledim :A baktim geç ilerliyor sohbetin 3 mesaj kala ayarladim :D

tşşk ederim @papuleoo :bhr:
@vadikızı aa evet gülben şarkıyı mustiden habersiz albümünde kullanmıstı mahkemeyle paraları koparmıştık gülbenden :A

He kız öyle olmuştu valla şarkı çok güzel bir şarkı gülben izin almalıydı o konuda Mustafa Sandaldan hayranı olsamda bu konuda kızdım ben ona :D

He kız öyle olmuştu valla şarkı çok güzel bir şarkı gülben izin almalıydı o konuda Mustafa Sandaldan hayranı olsamda bu konuda kızdım ben ona :D
yazılarımı beğendinmi?:A
@destere yok piyasada. gececide değildi :A
Konuyu herşeyiyle çok beğendim çok teşekkürler :bhr::bhr::bhr:

acun rising star için tekrar gülbeni bela etti mustinin başına utanamdan bir şarkı daha kopardı mustimden yine klibinde oynamıstı musti :A

Konuyu herşeyiyle çok beğendim çok teşekkürler :bhr::bhr::bhr:

acun rising star için tekrar gülbeni bela etti mustinin başına utanamdan bir şarkı daha kopardı mustimden yine klibinde oynamıstı musti :A

evet oynamıştı klipte çok tatlıydı ikiside mustafa sandal sempatik biri zaten gülbende tatlı ikisi bir arada süperdi:love1: