çok tşşk cnm 4-5 mesaj önce açılmıs gördüm hemen birkaç mesaj yazdım 1 mesaj kala geldim konuya 60. mesajı bu konuya yazmak içinKız @Çiğdem- daha önceki konun geç açıldı buda bir kaç mesaj erken açılsın
tebrikler canım
burdaki sayilmiyor galiba. Tüm gün seni bekledim baktim geç ilerliyor sohbetin 3 mesaj kala ayarladimçok tşşk cnm 4-5 mesaj önce açılmıs gördüm hemen birkaç mesaj yazdım 1 mesaj kala geldim konuya 60. mesajı bu konuya yazmak için
hediyem çok güzel tşşk cnm şimdi bunu dinler @Dosi seninde dündne bugüne musti videosunu izlerim her seferinde aynı heyecanla izliyorum zaten@Çiğdem tebrik ederim forumun tatlı cadısı nice mesajara
hediyen Gülbenimde var Şıkır Şıkır
hediyem çok güzel tşşk cnm şimdi bunu dinler @Dosi seninde dündne bugüne musti videosunu izlerim her seferinde aynı heyecanla izliyorum zaten
Küçük ablam @Çiğdem- tebrik ederim. Başarıların daim olsun [emoji4]
tşşk ederim @papuleooRica ederim çok severim bu şarkıyı Gülbenle çok iyi düet yapmışlardı bu şarkıda adı gibi kız şıkır şıkır oyna şarkıda
He kız öyle olmuştu valla şarkı çok güzel bir şarkı gülben izin almalıydı o konuda Mustafa Sandaldan hayranı olsamda bu konuda kızdım ben ona
Konuyu herşeyiyle çok beğendim çok teşekkürleryazılarımı beğendinmi?
@destere yok piyasada. gececide değildi
Konuyu herşeyiyle çok beğendim çok teşekkürler
acun rising star için tekrar gülbeni bela etti mustinin başına utanamdan bir şarkı daha kopardı mustimden yine klibinde oynamıstı musti
bu yeni versionu hiç izlemeyi istemiyorum cnm taciyide değiştirmişlerbunu vericektim hediye olarak ama yarım çıkar diye vermedim @Çiğdem- işte bu senaryomun konusunun sözü
Beğenmene sevindimKonuyu herşeyiyle çok beğendim çok teşekkürler
acun rising star için tekrar gülbeni bela etti mustinin başına utanamdan bir şarkı daha kopardı mustimden yine klibinde oynamıstı musti