hahahha çok sağ olll bu hediye bütün tebriklere bedel vlla ayy nekadarda tatlı birşey yerim ben bunu koleksionuma ekliyim hemen bu arada çiğdemin yanına - işareti koyarsans evinirim bildirim gelmiyor bana yoksa 🙂🙂Forumumuzun sevilen üyelerinden @Çiğdem 5.000'ler Kulübünde Tebrikler Çiğdem nice güzel mesajlara buda hediyen
teşekkürlerTebrikler Çito.
O çizgi hep gözümden kaçıyor bende diyorum niye olmuyorhahahha çok sağ olll bu hediye bütün tebriklere bedel vlla ayy nekadarda tatlı birşey yerim ben bunu koleksionuma ekliyim hemen bu arada çiğdemin yanına - işareti koyarsans evinirim bildirim gelmiyor bana yoksa 🙂🙂
teşekkürler
bilmem kime acabaay çenen düştü iyice kime çektin bilemiyorum
aaa evet zor bir durum gerçekten yani ismini doğru yazdığım halde neden olmuyor diye düşünce basıyor insanaO çizgi hep gözümden kaçıyor bende diyorum niye olmuyor
teşekkürler 🙂🙂Tebrikler
Rakam felan koysadın daha iyiydi yada benim gibi alttan tireaaa evet zor bir durum gerçekten yani ismini doğru yazdığım halde neden olmuyor diye düşünce basıyor insana
teşekkürler 🙂🙂
çok teşekkürler harun beyooo o tebrikler çiğdem hanım
ben üye olduğum heryere sadece ismimi kullanıyorum yanına birşey eklemeden ama bu foruma çiğdem adında kayıt olan olmus galiba kabul görmedi bende - koyarak çözüm buldumRakam felan koysadın daha iyiydi yada benim gibi alttan tire
teşekkürler 🙂🙂Tebrik ederim.
Tebrikler hızlı ilerlemeye devam ediyorsun.
teşekkürler her ay 1.000 mesaj şeklinde ilerliyordum 5.ayıma girdim şuan 5.000 mesaj ve 1 ay daha var önümde bu ayda 1.000 yapabilirsem 5.ayımda 6.000 mesaj sayım olucak bu fırsatı iyi değerlendirmem lazımtebrikler @Çiğdem- muhteşem ilerliyorsun fırtına gibisin