bunların ikisi de sapık vericen bunlara destereyi görecekler parlağı
bunların ikisi de sapık vericen bunlara destereyi görecekler parlağı
hahahah ayy @vadikızı kardeşi yaşındaki adamlara sulanmaya hiç utanmıyor gelmiş 50 yaşınabunların ikisi de sapık vericen bunlara destereyi görecekler parlağı
tebrikler !
hahah çok teşekkür ederim @cookies ama @xemrexxx in meryemini hiç karıştırmasaydın keşke birde yılan gibi korişin yanına girmiş ıyy piss@Çiğdem- nice 40000 lere ömrün burda geçiyor kız evde kaldın haberin yok
Sana böyle hediyeler gönderiyoruz ama gerçeğini bulmak sana düşüyor hadi koçum göreyim seni
Son olarak yılın uyumu:
hahahah aa onu karıştırma şimdiEe Çiğdem düğün ne zaman
Neden be bütün forum sizin evlenmenizi bekliyoruzhahahah aa onu karıştırma şimdi
aaa kiminle benim düğünümü bekliyorsunuz destereyi kast ediyorsunuzn galibaNeden be bütün forum sizin evlenmenizi bekliyoruz@xemrexxx in deyimiyle isviçre dağlarına sürgün edilen Yakamoz Asi bile gelir düğüne hem güzel şeyler getirir oralardan
E herıld yani sana başka bakanmı var abla varsa bilelim işini bitirelim sen desterenin emanetisin yengeaaa kiminle benim düğünümü bekliyorsunuz destereyi kast ediyorsunuzn galiba
Tebrik ederim Çiğdem,yine daldan dala misali ,kulüpten kulübe akıyorsun
hahah @ABAY_06 ayy oda olur inş birgün
Hoş buldumm, hayırlı olsun sende el attın demek yarışmalarahahah @ABAY_06 ayy oda olur inş birgün
hediyem çok tatlı
@gözlemci aaa hoşgeldin bizde seni özledik vlla
senin yokluğunda bende bir şarkı yarışması yaptım şarkıcıların albümlerini yarıştırdık bu haziranda olucak 2.sezonda senide yarışmacı yada juri olarak görmek isteriz
https://fav10.net/forum/threads/benim-albümüm-Şampiyon-denizz19-sıla-konuşmadığımız-Şeyler-var-albümü.257621/
haziranda dur durduğun yerde yeter cnmHoş buldumm, hayırlı olsun sende el attın demek yarışmalarabakarız duruma göre ama ben yazın tatile çıkıyorum genelde biliyorsun
Muhtemelen ramazanda burda olurum,burda olursamda kesin bi şekilde katılım sağlarımhaziranda dur durduğun yerde yeter cnmtemmuzda nereye gidiyorsan git
aa bu arda siz yokken yine yenilendi forum beğenme kısmının yanına gülücük dislike gözlük gibi smileler geldi beğendinmiMuhtemelen ramazanda burda olurum,burda olursamda kesin bi şekilde katılım sağlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?