bunların ikisi de sapık vericen bunlara destereyi görecekler parlağı
bunların ikisi de sapık vericen bunlara destereyi görecekler parlağı![]()
hahahah ayy @vadikızı kardeşi yaşındaki adamlara sulanmaya hiç utanmıyor gelmiş 50 yaşınabunların ikisi de sapık vericen bunlara destereyi görecekler parlağı![]()
tebrikler !
hahah çok teşekkür ederim @cookies ama @xemrexxx in meryemini hiç karıştırmasaydın keşke birde yılan gibi korişin yanına girmiş ıyy piss@Çiğdem- nice 40000 lere ömrün burda geçiyor kız evde kaldın haberin yok
![]()
Sana böyle hediyeler gönderiyoruz ama gerçeğini bulmak sana düşüyor hadi koçum göreyim seni
Son olarak yılın uyumu:
![]()
hahahah aa onu karıştırma şimdiEe Çiğdem düğün ne zaman![]()
Neden be bütün forum sizin evlenmenizi bekliyoruzhahahah aa onu karıştırma şimdi![]()
aaa kiminle benim düğünümü bekliyorsunuz destereyi kast ediyorsunuzn galibaNeden be bütün forum sizin evlenmenizi bekliyoruz@xemrexxx in deyimiyle isviçre dağlarına sürgün edilen Yakamoz Asi bile gelir düğüne hem güzel şeyler getirir oralardan
![]()
E herıld yani sana başka bakanmı var abla varsa bilelim işini bitirelim sen desterenin emanetisin yengeaaa kiminle benim düğünümü bekliyorsunuz destereyi kast ediyorsunuzn galiba![]()
Tebrik ederim Çiğdem,yine daldan dala misali ,kulüpten kulübe akıyorsun![]()
hahah @ABAY_06 ayy oda olur inş birgün
Hoş buldumm, hayırlı olsun sende el attın demek yarışmalarahahah @ABAY_06 ayy oda olur inş birgün![]()
![]()
hediyem çok tatlı
@gözlemci aaa hoşgeldin bizde seni özledik vlla
senin yokluğunda bende bir şarkı yarışması yaptım şarkıcıların albümlerini yarıştırdık bu haziranda olucak 2.sezonda senide yarışmacı yada juri olarak görmek isteriz
https://fav10.net/forum/threads/benim-albümüm-Şampiyon-denizz19-sıla-konuşmadığımız-Şeyler-var-albümü.257621/
haziranda dur durduğun yerde yeter cnmHoş buldumm, hayırlı olsun sende el attın demek yarışmalarabakarız duruma göre ama ben yazın tatile çıkıyorum genelde biliyorsun
![]()
Muhtemelen ramazanda burda olurum,burda olursamda kesin bi şekilde katılım sağlarımhaziranda dur durduğun yerde yeter cnm![]()
![]()
temmuzda nereye gidiyorsan git
![]()
aa bu arda siz yokken yine yenilendi forum beğenme kısmının yanına gülücük dislike gözlük gibi smileler geldi beğendinmiMuhtemelen ramazanda burda olurum,burda olursamda kesin bi şekilde katılım sağlarım![]()