Çiğdem 30.000'ler Kulübünde!

Efe yi yedirmem Çiğdem .ss hemen onunkinide beğen ve yorum yap .ss

Ben yarın kutluycam hediye bulmam lazım

@Çiğdem- tebrikler kız cadı nice cicili bicili mesajlara.
İyi ki aramızdasın.

Sana Süleyman Çakır efsanesini hediye ediyorum beğenmeme gibi bir şansın yok.
Bu hediye icadını da ben çıkardım herkes taklit ediyor unutmayın aslını yaşatıyorsunuz

Tebrikler içimden sana hediye vermek gelmiyor
Yarın ucuzluk Pazarı'ndan alırım.
çok tşşkler @Bully ooo çakırı beğenmemek olurmu hiç karadeniz kabadayısı

@cookies @EFE UYSAL ada teşekkür ettim tabikide etmez olurmuyum oda çok sağ olsun 😉😉😉

@denizz19 çok ayıp ben sana çok iyi hediye vermiştim üzdün beni

@Çiğdem- al ucuzluk pazarından şimdi aldım

Bu hızla git de TOP 15'de bayanları temsil et.
şuan 18.sıradayım @Harunnn60 önümde 3 kişi var top 15 için yukarımda olan kişiler forumu bırakmıs ve çok aktif olmayan kişiler forumdash olsun daarksal olsun yakamoz asi besalet olsun yanı yakında inş bu forumun top 15 inde bir bayan üyeninde görülmesini sağlarım bayrağı taşımak bana düştü

@denizz19 aaa bumu ucuz 😱😱😱 bu dünyada kimsenin değeri bilinmiyor gerçekten ama ben bilirim

Gördün Jockey'i dibin düştü dimi

Yalan borcum yok ya benim omuzlarımı kim görüyorsa sen fitness'a gidiyor musun diyorlar
bende diyorum hayır doğal yapısı böyle ayrıca 2 ay fitness yaptım
şarkı söylerken videoda biraz sıska görünüyorsun açıkcası havuzdakı fotolardada lyle görünüyordun sankı yanı yakından canlı dahamı iyi görünüyorsun bilemem ama video ve fotolardan biraz sıska bir görüntün var açıkcası

Kilo alsam daha da iyi görünürüm de 75 kiloya çıkmak şuan hayal gibi

Kilo alsam daha da iyi görünürüm de 75 kiloya çıkmak şuan hayal gibi
sen 65 falandın galiba 70 olsan yeter ama kilo almadan kas yapabilirsin yani şuankı gençler senin gibi sıska ama kilo almadan kas yapıp o açığı kapatıyorlar senin vucudunun biraz şekle girmesi gerekiyor bence tabi giysili gördük çıplak görebilsek daha iyi yorum yaparız