'Çiçek' Dizisinden Yeni Bilgiler!

Umarım senaryo öyle olur ama Onur Uğraş'ın yazdığı diziler sonra dan bozuyor. Ömre Bedel, BHUV ve Dila Hanım'da olduğu gibi... :D
BHUV ve Dila Hanım'ı sayma. Gold'un dizileri sürekli senarist değiştiriyor. :X Dila Hanım'ın senaristi Zülküf Yücel, Gamze Özer ve Onur Uğraş olmuştu sırasıyla en son ama muhtemelen kaçırdığım haberlerde olmuştur arada değişip de. :X

BHUV ve Dila Hanım'ı sayma. Gold'un dizileri sürekli senarist değiştiriyor. :X Dila Hanım'ın senaristi Zülküf Yücel, Gamze Özer ve Onur Uğraş olmuştu sırasıyla en son ama muhtemelen kaçırdığım haberlerde olmuştur arada değişip de. :X
Şimdi yorumları okuyorum Dila Hanım'ın Onur Uğraş'lı bölümleri beğenilmiş. :A

Senarist ve yönetmen cep de desek geriye müzik kalıyor. Müzikler önemli işte bak. Müzik dizinin iskeletidir. Ben bir dizide müzikleri beğenmezsem izleyemem mesela. :X
Aynen öyle. :D Umarım Akademi iyi bir isimle anlaşmıştır. :D Mesela Mazi Kalbimde Yaradır'ı izleme sebebim Sedef dışında müziklerin çok güzel olmasıydı. Şiirlerle çok uyumlu oluyordu. :D Biteli 3 yıl oldu ama ben hala dinlerim müzikleri. :D