Konusu da açıklanır herhalde yarın.Yarın çıkma ihtimali varmış tanıtımın.![]()
Konusu da açıklanır herhalde yarın.Yarın çıkma ihtimali varmış tanıtımın.![]()
Aman karı koca hiç ayrılmıyorlar bir projede daha oynamışlardı.O da fakir gibi Emir'in platoniği olur.![]()
Aman ne yayınlanırsa yayınlansın.Konusu da açıklanır herhalde yarın.Tanıtımın erken çıkması iyiymiş de umarım teaser olarak yayınlanır.
![]()
İNŞALLAH.Boynu Bükükler güzel diziydi keşke bitmeseydi Sedef'i orda izleseydimBen de öyle düşünüyorum ama umarım ben de dahil herkesi şaşırtır bu proje.![]()
Emir Yer Gök Aşk'ta, Ceren Lale Devri'nde oynamıştı bir ara da.Aman karı koca hiç ayrılmıyorlar bir projede daha oynamışlardı.![]()
Aynen çok kaliteliydi.İNŞALLAH.Boynu Bükükler güzel diziydi keşke bitmeseydi Sedef'i orda izleseydim![]()
Avşar Film'de oynamayan kalmıyor.Emir Yer Gök Aşk'ta, Ceren Lale Devri'nde oynamıştı bir ara da.![]()
Harcadılar diziyi.Kanal D anlamadı![]()
Gerçi o da doğru, teaser iyi olmazsa itici bir halde alabilir dizi ama Çiçek umarım Nisa Melis Telli olur.Aman karı koca hiç ayrılmıyorlar bir projede daha oynamışlardı.
Aman ne yayınlanırsa yayınlansın.bir tek Sedef'im olsun yeter bana.
![]()
![]()
Çocuğun zararı yoktu zaten öldü gerçi Sultan dışında yaşayan kalmadı ki.Avşar Film'de oynamayan kalmıyor.Emir'i YGA da sevmemiştim az bela varmış gibi bir de o çıkmşıtı.
Harcadılar diziyi.![]()
Sultan LD'de beklediğim performansı veremedi.Çocuğun zararı yoktu zaten öldü gerçi Sultan dışında yaşayan kalmadı ki.![]()
Çiçek Sedef olur. Nisa da kardeşi olur Sedef'in.Gerçi o da doğru, teaser iyi olmazsa itici bir halde alabilir dizi ama Çiçek umarım Nisa Melis Telli olur.![]()
Son sezonu unutalım zaten.Sultan LD'de beklediğim performansı veremedi.Orayı da yakıp yıkmalıydı.
![]()
EvetAvşar Film'de oynamayan kalmıyor.Emir'i YGA da sevmemiştim az bela varmış gibi bir de o çıkmşıtı.
Harcadılar diziyi.![]()
Çiçek yakışmaz Sedef'e. Tamam Çiçek gibi hatunSultan LD'de beklediğim performansı veremedi.Orayı da yakıp yıkmalıydı.
Çiçek Sedef olur. Nisa da kardeşi olur Sedef'in.![]()
Aynen saçma bir şekilde başladı hafıza kaybı vs. Direk Toprağın intikamıyla başlamalılardı çok geç kaldılar.Son sezonu unutalım zaten.![]()
Valla benim isimden anladığım bu.Çiçek yakışmaz Sedef'e. Tamam Çiçek gibi hatunama olmaz ya...
O da doğru, dediğin gibi olabilir.Valla benim isimden anladığım bu.Ama Sedef'in isimleri de hep aynı tarz. Menekşe, Bahar, Şirin, Melek.
![]()
Umarım senaryo öyle olur ama Onur Uğraş'ın yazdığı diziler sonra dan bozuyor. Ömre Bedel, BHUV ve Dila Hanım'da olduğu gibi...O da doğru, dediğin gibi olabilir.
Neyse hayırlısı olsun. Umarım senaryo düzgün işlenir.![]()
BHUV ve Dila Hanım'ı sayma. Gold'un dizileri sürekli senarist değiştiriyor.Umarım senaryo öyle olur ama Onur Uğraş'ın yazdığı diziler sonra dan bozuyor. Ömre Bedel, BHUV ve Dila Hanım'da olduğu gibi...![]()
Şimdi yorumları okuyorum Dila Hanım'ın Onur Uğraş'lı bölümleri beğenilmiş.BHUV ve Dila Hanım'ı sayma. Gold'un dizileri sürekli senarist değiştiriyor.Dila Hanım'ın senaristi Zülküf Yücel, Gamze Özer ve Onur Uğraş olmuştu sırasıyla en son ama muhtemelen kaçırdığım haberlerde olmuştur arada değişip de.
![]()
Senarist ve yönetmen cep de desek geriye müzik kalıyor. Müzikler önemli işte bak. Müzik dizinin iskeletidir. Ben bir dizide müzikleri beğenmezsem izleyemem mesela.Şimdi yorumları okuyorum Dila Hanım'ın Onur Uğraş'lı bölümleri beğenilmiş.![]()
Aynen öyle.Senarist ve yönetmen cep de desek geriye müzik kalıyor. Müzikler önemli işte bak. Müzik dizinin iskeletidir. Ben bir dizide müzikleri beğenmezsem izleyemem mesela.![]()