'Çiçek' Başlamadan Bitti!

-potterhead-

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,784
Puanı
460
Çiçek dizisi yayınlanmayacak!

Başrollerini Sedef Avcı, Engin Hepileri, Emir Benderlioğlu ve Başak Daşman'ın paylaştığı Show TV'nin yeni sezon projesi olan Çiçek'in tanıtımları haftalar önce dönmeye başlamıştı. Fakat kanal diziyi yayınlamamaya karar verdi. Böylelikle dizi başlamadan yayından kaldırıldı.

Yok artık 😱 Yapım ekibinin, oyuncuların falan onca emekleri nolacak peki? Yeni sezon tanıtımında da yer almamıştı gerçi..

Yazık diyorum Show TV'ye sadece artık bu kafayla başarı falan yakalayamazlar.

Show TV bu günlerede gelecek miydi?
CİNER Grup sadece Habertürk'ten ibaret değil!

:FFatih dizisinin rekoru kırıldı bu rekoru artık hiçbir dizi geçemez:DTabi kanal d illaki geçmek ister:F

show tv iyice çöplüğe döndü bence kokusu rahatsız ediyor artık🙂🙂
sedef avcı adına üzüldüm ben sadece beğendiğim nadir kadın oyunculardan 🙂🙂

SHOW da UZUN YILLAR SONRA İZLEYEBİLECEĞİM 'TEK' Dizi olacaktı ! Ama ÇOK Üzüldüm offf :(

Gündüzden beri biliyorum elim varmadı konuyu açmaya. :( Başak Daşman yazdı bugün. :(

Acım büyük aylardır bekliyorum. :(
Sedef daha iddialı bir projeyle ekranlara dönebilirdi belki. :( Şimdi kim bilir ne zaman döner.. Diğer oyunculara da büyük ayıp yani..

Dizi ekipi ve oyuncular için çok üzüldüm. :( Sedef Avcı artık daha iddialı bir diziyle döner umarım.

Show TV'ye RTÜK tarafından 'Tutarsız Yayın Politikası' ihlalinden dolayı ceza verileceğine dair bir duyum vardı. Bu belirsizliklerden dolayı kesinlikle bir ceza verilecektir.

Hesap makinem Çakaçuka'dan gönderildi.

engin hepileri için kötü oldu:( başroleterfi etmişti sonunda

bu arada my ye laf eden @ozgur2113 e oh olsun :A
MY'ye ne ara laf ettiğimi gördün 4 sezon boyunca izlediğim bir dizi. :A sadece hürroşa laf söyledim ben. :(

Başak Daşman'ın cevap vermeyeceğini düşünerek ona tweet attım ama haberi o paylaştı sağolsun. O olmasa Ekim'i bekleyecektim hala. :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy