2021 Çeyrek Final | Sıla ft. Yalın - Ver O Zaman Gömleklerimi ⚔️Ajda Pekkan - Bi' Tık | En Favori Şarkı 2021

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi şarkı yarı finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kicktipp te @MasacRE yi etiket ettiğim yoruma gönderme yaptım, sen cümleyi edit etmiştin hani kaynağını gösterdim.İlk kez Yusuf Yusuf adlı bir filmde parçayı duymuştum. :A Anlatabildim mi? (Bu kez anladı.)
Yine anlamadım maalesef :A neyse boşverelim :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Botokstan şarkı söylemeyi beceremeyen kadın lider çıktı. Müzik kulağı değil deve kulağı sizinki. :A Neyse finale kalamayacağı için sorun yok intikamı alırız.

Botokstan şarkı söylemeyi beceremeyen kadın lider çıktı. Müzik kulağı değil deve kulağı sizinki. :A Neyse finale kalamayacağı için sorun yok intikamı alırız.
Bir kısmıda senden dolayı veya Sıla’nın zamanında hep kazanmasından dolayı oy vermemiştir :A
Ayrıca bu şarkı öyle çok aman aman değil ama rakibinden daha iyi bana göre :A
Final turlarını gördüğü için sevin en azından :A

Bir kısmıda senden dolayı veya Sıla’nın zamanında hep kazanmasından dolayı oy vermemiştir :A

@denizz19 çenesi dursa vereceklerde çenesi durmuyor ki :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ee zaten öyle. Kırmızı renkli kişi ve en az 5-6 kişi daha Sıla kazanmasın diye oy vermiyor bu bariz. Eskiden de bunu yaptılar hep kazandık:A Ama bu şarkısında Yalın var ondan tek olsaydı kazanırdık. :F
------

Sus kız yolarım seni :A

Ee zaten öyle. Kırmızı renkli kişi ve en az 5-6 kişi daha Sıla kazanmasın diye oy vermiyor bu bariz. Eskiden de bunu yaptılar hep kazandık:A Ama bu şarkısında Yalın var ondan tek olsaydı kazanırdık. :F
------

Asıl sen susacaktın ben değil :A

• Güldürdün
Reactions: denizz19
------

Yalın’ı bahane ediyorsun yani :A olabllir bilemedim. Bully ve Maskeli duymasın :A
------

Sen oyunu kullanmışsın:A tam tahmin ettiğim gibi geride olana geldi oyun :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Yalın’ı bahane ediyorsun yani :A olabllir bilemedim. Bully ve Maskeli duymasın :A
------

Sen oyunu kullanmışsın:A tam tahmin ettiğim gibi geride olana geldi oyun :A

O yüzden vermedim ki ben oyumu ben iki şarkıyıda çok seviyorum Bir tık da çok dinlediğim bir şarkıydı ama Sıla da bir tık önde o yüzden :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
şarkı söylemeyi beceremeyen o kadın ;ilk sahneye çıktığında yıl 1960 dı.. o zaman bırak tohum olmayı belki sülalen yoktu ortalıkta . çarpsın senide görrrrrr nenemmmm

Sılanın herhangi bir şarkısı ve çeyrek finale kalmasının uyumu :)))
Fk-YD2yXgAAUoiz.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...