Yine anlamadım maalesef neyse boşverelimKicktipp te @MasacRE yi etiket ettiğim yoruma gönderme yaptım, sen cümleyi edit etmiştin hani kaynağını gösterdim.İlk kez Yusuf Yusuf adlı bir filmde parçayı duymuştum. Anlatabildim mi? (Bu kez anladı.)
Yine anlamadım maalesef neyse boşverelimKicktipp te @MasacRE yi etiket ettiğim yoruma gönderme yaptım, sen cümleyi edit etmiştin hani kaynağını gösterdim.İlk kez Yusuf Yusuf adlı bir filmde parçayı duymuştum. Anlatabildim mi? (Bu kez anladı.)
Daha nasıl açıklayacağım ninja Filmi seyretYine anlamadım maalesef neyse boşverelim
Nenem çarpsın seni emiiii ☠️☠️☠️☠️👻👻👻👻Bu Ajda'yi ne sevdiniz be arkadas, bitmedi gitti.
Rakibi "YAKAR GEÇERİM" diyor.Neneme bakkkkk gümbür gümbür geliyor ❤️🤗🥳
------
Nenem çarpsın seni emiiii ☠️☠️☠️☠️👻👻👻👻
Neneme bakkkkk gümbür gümbür geliyor ❤️🤗🥳
------
Nenem çarpsın seni emiiii ☠️☠️☠️☠️👻👻👻👻
Bir kısmıda senden dolayı veya Sıla’nın zamanında hep kazanmasından dolayı oy vermemiştirBotokstan şarkı söylemeyi beceremeyen kadın lider çıktı. Müzik kulağı değil deve kulağı sizinki. Neyse finale kalamayacağı için sorun yok intikamı alırız.
Bir kısmıda senden dolayı veya Sıla’nın zamanında hep kazanmasından dolayı oy vermemiştir
Ayrıca bu şarkı öyle çok aman aman değil ama rakibinden daha iyi bana göre
Final turlarını gördüğü için sevin en azından
Ee zaten öyle. Kırmızı renkli kişi ve en az 5-6 kişi daha Sıla kazanmasın diye oy vermiyor bu bariz. Eskiden de bunu yaptılar hep kazandık Ama bu şarkısında Yalın var ondan tek olsaydı kazanırdık.Bir kısmıda senden dolayı veya Sıla’nın zamanında hep kazanmasından dolayı oy vermemiştir
Ayrıca bu şarkı öyle çok aman aman değil ama rakibinden daha iyi bana göre
Final turlarını gördüğü için sevin en azından
Sus kız yolarım seni@denizz19 çenesi dursa vereceklerde çenesi durmuyor ki
Ee zaten öyle. Kırmızı renkli kişi ve en az 5-6 kişi daha Sıla kazanmasın diye oy vermiyor bu bariz. Eskiden de bunu yaptılar hep kazandık Ama bu şarkısında Yalın var ondan tek olsaydı kazanırdık.
------
Sus kız yolarım seni
Kalbimi kırıyorsun.Senin var oluşun daha bir tuhaf. Sen git forumdan.ss
Yalın’ı bahane ediyorsun yani olabllir bilemedim. Bully ve Maskeli duymasınEe zaten öyle. Kırmızı renkli kişi ve en az 5-6 kişi daha Sıla kazanmasın diye oy vermiyor bu bariz. Eskiden de bunu yaptılar hep kazandık Ama bu şarkısında Yalın var ondan tek olsaydı kazanırdık.
------
Sus kız yolarım seni
Sen oyunu kullanmışsın tam tahmin ettiğim gibi geride olana geldi oyun@denizz19 çenesi dursa vereceklerde çenesi durmuyor ki
Yalın’ı bahane ediyorsun yani olabllir bilemedim. Bully ve Maskeli duymasın
------
Sen oyunu kullanmışsın tam tahmin ettiğim gibi geride olana geldi oyun
Senin var oluşun daha bir tuhaf. Sen git forumdan.ss
Kafanı kırmadı diye dua et.Kalbimi kırıyorsun.
şarkı söylemeyi beceremeyen o kadın ;ilk sahneye çıktığında yıl 1960 dı.. o zaman bırak tohum olmayı belki sülalen yoktu ortalıkta . çarpsın senide görrrrrr nenemmmmBotokstan şarkı söylemeyi beceremeyen kadın lider çıktı. Müzik kulağı değil deve kulağı sizinki. Neyse finale kalamayacağı için sorun yok intikamı alırız.
İşte artık fosil olduşarkı söylemeyi beceremeyen o kadın ;ilk sahneye çıktığında yıl 1960 dı.. o zaman bırak tohum olmayı belki sülalen yoktu ortalıkta . çarpsın senide görrrrrr nenemmmm
Şarabın eskisi makbuldürrrrr laaaaaİşte artık fosil oldu
İçilir mi be bu şarap. Aleyna şarabını tercih ederimŞarabın eskisi makbuldürrrrr laaaaa
Gece rüyana yollayacağım nenemi gör sen