Diyecek söz yok artık kaderimize razı olacağız uslu uslu Cıngar çıkarmanın kimseye faydası yokBu bir itiraf gibi sanki @Bully sen karar ver
Sizinle şu an uğraşamam. Daha işten geldiğim kombinim ile oturuyorum
Ben yemek yemeye dinlenmeye gidiyorum
@Bully gibi bir sağlam bahane bulup simge diyebilirsin benim gibi yapmada en azından karambole gelsin simgeye olan meylin
Diyecek söz yok artık kaderimize razı olacağız uslu uslu Cıngar çıkarmanın kimseye faydası yok
Sebebin bu olacaksa Basit Numaralar’ı oylamanı tercih ederimEvet. @tekin için hemen oylama yapmayıp düşünüp belki onla aynı şarkıyı oylarım
İnsanlara etki etmediğin sürece Zerrin Özeri eleştirebilirsin.@The_Erinch gelmiş ben gidip biraz dışarda hava alayım açık hava bana iyi gelecektir
zaten kimseden oy istemedim burdan oy için etiketlediğim tek kişi olmamıştırİnsanlara etki etmediğin sürece Zerrin Özeri eleştirebilirsin.
Sevmek yada dinlemek zorunda değilsin.
Sadece goy goy ayağına oy değil, kendi isteyin ve hür iradenle oy vermen dileğiyle..
Zaten @Dosi o konuda hassastır.zaten kimseden oy istemedim burdan iy için etiketlediğim tek kişi olmamıştır
Nesini düşünücen kadın grubu dağıtmış. Grubu sevenler olarak tepki göstermek adına Zerrin Özere oyu atıp karşıya geçmeniz lazım.Ben biraz düşüneyim bu anketi
Nesini düşünücen kadın grubu dağıtmış. Grubu sevenler olarak tepki göstermek adına Zerrin Özere oyu atıp karşıya geçmeniz lazım.
Tepki; Senin yüzünden bu canım gruptan mahrum kaldık. 😅
@The_Erinch in içi rahat etsin artık foruma park etmiyorum uyarıdan sonra, @Dosi sağolsun dün park yasak levhasıyla kafamızı yardı
Oyun oynamıyorum. Dediklerimin hepsi gerçek. ☺️ Son 1 aydır akıl almaz şekilde forumda olan aktifliğini kullanmaya çalışıyor inanma ona.Bu oyunlara gelme @Dosi
@Dosi bak gördün mü kadın neler yapmış. Sessiz kalmamalısın tepkini koymalısın. Tahriklere gelme.Önümüz Yaz şarkısından dolayı araları gerildi diye biliyorum. Grubun şarkı sözlerini Salman, aranjesini ise Bilge yapıyordu normalde. Önümüz Yaz'ı Simge'ye verip aranjesini de başka birine yaptırınca aralarında tartışma çıktı ve dağıldılar. Zaten dağılmaları Önümüz Yaz çıktıktan hemen sonra oldu.
Olayın iç yüzünü tam olarak bilmediğimiz için %100 kesin bilgi değildir diye de ekleyeyim, zaten biraz şakasına Simge'yi suçladım.
@Dosi bak gördün mü kadın neler yapmış. Sessiz kalmamalısın tepkini koymalısın. Tahriklere gelme.
@Yakamoz-Asi gör bak neler yapmış.