2023 Çeyrek Final | KÖFN ft. Simge - Yakışıklı Vs Zerrin Özer - Basit Numaralar

Hangi Şarkı Yarı Finale Yükselsin?

• KÖFN ft. Simge - Yakışıklı

• Zerrin Özer - Basit Numaralar

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Sen konunun kendisini açarak bunu zaten belirtmiş oluyorsun ama oylamanın linkini paylaşıp oy verin demen bambaşka bir seviye. Sadece uyarı ile kurtulduğuna şükret
Konu zaten ana sayfada, herkes görüyor sonuçta. Eğlencesine Vote Yakışıklı diyerek link bırakmıştım.

Fav10 hayatım boyunca ilk kez bir yorumum silinip uyarı aldım, çok şaşkınım...

Konu zaten ana sayfada, herkes görüyor sonuçta. Eğlencesine Vote Yakışıklı diyerek link bırakmıştım.

Fav10 hayatım boyunca ilk kez bir yorumum silinip uyarı aldım, çok şaşkınım...
Her şeyin bir ilki vardır

Belki de çok kez mesajların rapor edilip direkten dönmüşsündür

Sen zamanında sivri dilliydin malum
son seneler durgunsun.
İşte o vote başlı başına yasak bir şey. Bi de konunun linkini paylaşmışsın

Reactions: phoebebuffay
Reactions: Hobbit
O nasıl bir kuralmış be öyle. 😱😒
Post kasma olarak algılandığı için zamanında getirilmiş.

Mesela bir mesaj yazıyorum, alıntı edip aynen demek yerine reaksiyondaki ayneni seçmek gerekir.

Daha önce cezalar verilmiş benden önceki yönetimde.

Reactions: Hobbit
Enteresan. Açıkladın ama hâlâ ilginç geldi. Aşırı gülme geldiği için yapmak istedim.😂

Reactions: Dosi
Maalesef hatırlıyorum o zamanları. Foruma kötü bir dönemimde üye olmuştum.
Gerçi çokça negatif tartışmalara girsem de hiçbir zaman hakaret ya da yakınına yorumlanacak bir şey dememişimdir, sınırlarını ve kuralları bilen biriyim.

Pek sanmıyorum ya. En son alttan laf sokmalı yorumum 2021'de falandır, kimseyle ciddi tartışmaya girmiyorum artık, max goygoy.

Ben hala şarkının tanıtımını yaptığımı ve kural dışı bir yorum olmadığını savunuyorum ama bir yandan da karşı taraf için irrite edebilecek bir şey olduğundan çok hayıflanmayacağım.

En Özlenilen Dizi etkinliğim sayesinde seni daha yakından tanıdık ve kaliteli bir jürisin bunu belirteyim

açtığın konu tanıtma ve karşı taraf için irrite doğru ama kural dışı değil. Sadece o bahsettiğim silinen kısım doğru değildi

Bakalım enerjiniz yetecek mi oylamada

İyi olan kazansın diyelim

@xdragxx ile sayfalarca tartışmıştık. Şimdi olsa etkinlik, o kadar çırpınmazdım asla ama zevkliydi yine de.

Valla şarkı da 100 milyonu yeni geçmiş sayılır, zamanlama uydu.

Yakışıklı aslında favorim de değil ama eğlencesine fanlık yapasım tuttu sadece. Bu akşamdan sonra pek karışmam gibi.

Senin fanlık seviyen çok uçlarda, bilirim. Aman uzatmada zaten

Reactions: phoebebuffay