İleride yapacakları onca şarkı yok edilmiş ama 😅 Kitlelerini hiçe saymışlarBurada ṣarkı oyluyoruz sanatçı değil
İleride yapacakları onca şarkı yok edilmiş ama 😅 Kitlelerini hiçe saymışlarBurada ṣarkı oyluyoruz sanatçı değil
İleride yapacakları onca şarkı yok edilmiş ama 😅 Kitlelerini hiçe saymışlar
Ben 2 puan sanatçı, 8 puan şarkı şeklinde oyluyorum. Şimdi bu durumda direkt 2 puan hiç olmuş oluyor. Kimin yüzünden peki tâbi ki $imge yüzünden.Fark etmez. 2023 oyluyoruz2024 etki etmez
Ben 2 puan sanatçı, 8 puan şarkı şeklinde oyluyorum. Şimdi bu durumda direkt 2 puan hiç olmuş oluyor. Kimin yüzünden peki tâbi ki $imge yüzünden.
Sanatçıyı yarım yamalak begeniyorsam 1 puan düşüyorum. Ama diğer taraftanda 4 puan düşmüş oluyor. Sanatçıyı hiç begenmiyorsam 0 puan ve diğer taraftanda 8 puan gitmiş oluyor2 puana karșı 8. Nasıl bir etki bu
Amerikan Başkanı dahil herkesi devreye sokun…
Amerikan Başkanı dahil herkesi devreye sokun…
Yakışıklı elenmemeli…
Trump inşallahHangisi
Hadi ilk ikiyi anladım da tekin ne ya. 😂
Bu fırsatı kaçırmayıp o da bir tekme vuracaktır sana o yüzdenHadi ilk ikiyi anladım da tekin ne ya. 😂
Senin lafın ile söyleyeyim o zaman. 1700 mesajlı üyeyi niye kâle alayım. 😂Bu fırsatı kaçırmayıp o da bir tekme vuracaktır sana o yüzden
Müttefik müttefiktirSenin lafın ile söyleyeyim o zaman. 1700 mesajlı üyeyi niye kâle alayım. 😂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?