Boşver, büyü bozulmasın şimdi2011 i kim kazanmıştı ?
Boşver, büyü bozulmasın şimdi2011 i kim kazanmıştı ?
Söylemezsen vay haline.Boşver, büyü bozulmasın şimdiBu anket kesinleştikten sonra söylerim sana
Söyleyeceğim, o iş bendeSöylemezsen vay haline.![]()
Acı severim.Söyleyeceğim, o iş bendeHafızam zehirdir ve sözümü tutarım
![]()
Kesinleşmiş zaten. Burdan dönmezBoşver, büyü bozulmasın şimdiBu anket kesinleştikten sonra söylerim sana
Teşekkürler Kaan2011 finalini 13-8 Model kazanmış@12.Adam
Daha dün demedin mi yönetim çalışsın fazla oy için. Ne yazdığınıda mı unuttun?Beni niye etiketledin iyi çalışıyorsunuz diye hediye vermem ona göre
------
Sanane yönetimde misin sen![]()
Öyle gözüküyor dedim yani hep ceza gözüküyor dışarıdan ; içerisini bilememDaha dün demedin mi yönetim çalışsın fazla oy için. Ne yazdığınıda mı unuttun?@Bully
ceza olan yerde iste cokturÖyle gözüküyor dedim yani hep ceza gözüküyor dışarıdan ; içerisini bilemem![]()
Bunak @xemrexxx işte![]()
buna ceza vereceksek senin bize söylediklerin süresiz ban olurAğır hakaret![]()
Bnm söylediklerimi 14 yıldır söylüyorum ayol 2014-16-18 de kışkırmıyorsa insanlar ; 2026 dakiler bakış açısını değiştirsin ; bnm söylediklerim aynı çünküceza olan yerde iste cokturen fazla arka plan yoruyor
buna ceza vereceksek senin bize söylediklerin süresiz ban olur![]()
söyledigin kisiye bagli. ben gülüp geciyorum sana misalBnm söylediklerimi 14 yıldır söylüyorum ayol 2014-16-18 de kışkırmıyorsa insanlar ; 2026 dakiler bakış açısını değiştirsin ; bnm söylediklerim aynı çünkü
Çalışmak iyidir çalışın yaşlanmazsınız![]()
Gülmek ömrü uzatır yani ömrünü uzattığım için bana ceza vermemen lazım zatensöyledigin kisiye bagli. ben gülüp geciyorum sana misal![]()