Heyecanı Yok eşliğinde 27846286289 herifi dövmekten başka bir şey bilmeyen adama oy vermediğim için kusura bakmayın Şerlok beyciğimBu arada buradaki tercihinizi sizin gibi bir sanatsevere yakıştıramadım Utku beyciğim.
Heyecanı Yok eşliğinde 27846286289 herifi dövmekten başka bir şey bilmeyen adama oy vermediğim için kusura bakmayın Şerlok beyciğimBu arada buradaki tercihinizi sizin gibi bir sanatsevere yakıştıramadım Utku beyciğim.
Heyecanı Yok eşliğinde 27846286289 herifi dövmekten başka bir şey bilmeyen adama oy vermediğim için kusura bakmayın Şerlok beyciğim
Benim de o oy farkını görünce kanım dondu zaten...Kanımı donduruyorsunuz Utku beyciğim. Neyse zaten iki katı fark atmış Yamaç kardeşimiz, rahat rahat turu atlayacaktır.
Benim de o oy farkını görünce kanım dondu zaten...
Aslında geçen tur daha fazla paramparça oldum Şerlok beyciğim. Kenan değil Erdal Beşikçioğlu turu geçmeliydi...Buyurun Utku beyciğim, özlemişsinizdir...
Kıvanç için ölüp bitenlerin Erdal Beşikçioğlu gibi gerçek oyunculara hakkını vermemesi hiç şaşırtmıyor beni
Aslında geçen tur daha fazla paramparça oldum Şerlok beyciğim. Kenan değil Erdal Beşikçioğlu turu geçmeliydi...
Erdal Beşikçioğlu'nu eleyen adamın Aras Bulut'a elenmesi de ayrı bir dram. Yazık...Erdal abime bak... Kenan İmirzalıoğlu'na elenmiş... Yazık...
İyi oldu elenmesi Erdal da biraz overrated
Peki kalanlardan overrated olan var mı?İyi oldu elenmesi Erdal da biraz overrated
Yok, hepsi de çok beğendiğim oyuncularPeki kalanlardan overrated olan var mı?
Engin Günaydın 1 oy ile elenecek gibi 😏
İkisi çıkardı ama @Maskeli Fedai 'ye baskı kurduk, o da ilk kez oy verdi ve Barış Falay dedi Eşitlik istemiyorum artık. Oy bölünürYok, hepsi de çok beğendiğim oyuncular
Engin abim ile resim çekinmiştim Ağustos 2016’da Ama Barış Falay ağır bastı ona oy verdim, çok yakın bir oylamaydı, keşke ikisi de üst tura çıksa
1.5 saat var daha, bakarsın oy gelir Engin’eİkisi çıkardı ama @Maskeli Fedai 'ye baskı kurduk, o da ilk kez oy verdi ve Barış Falay dedi Eşitlik istemiyorum artık. Oy bölünür
Hepsini aynı gruba koyup 1 günlük anket açarım ve hangi 4lü üst tura çıksın derim 1i elenir umarım1.5 saat var daha, bakarsın oy gelir Engin’e