Bu iftira mesaja uygun gif yok ben deBen sana dedim o kadar rahat ol kesin atlar tur diye ama erkenden karamsarlığa girip yok iş bitti yok bilmem ne durumlarına girmiştin.. 😏 (hangi gifin geleceğini söyleme )
Bu iftira mesaja uygun gif yok ben deBen sana dedim o kadar rahat ol kesin atlar tur diye ama erkenden karamsarlığa girip yok iş bitti yok bilmem ne durumlarına girmiştin.. 😏 (hangi gifin geleceğini söyleme )
🚫 🍏 etkisi etkisini gösteriyor ben ne yapayım suç senin.. 🤐Bu iftira mesaja uygun gif yok ben de
🚫 🍏 etkisi etkisini gösteriyor ben ne yapayım suç senin.. 🤐
Hdhdhdjdhjjdkajjsj (uydu buraya )
Bu soğuk espriye gülmedin ama itiraf etHdhdhdjdhjjdkajjsj (uydu buraya )
Güldüm hem de çok pis güldüm....Bu soğuk espriye gülmedin ama itiraf et
Leyla ile Mecnun kültürü böyle bir şey işte ne yaparsın, @MEnes iyi bilir...Güldüm hem de çok pis güldüm....
Ödül almak daha başarılı oyuncu olduğunu kanıtlıyor işteŞaka gibi... Halit Ergenç sadece sekiz oy almış, sekiz. Demek ki ödüller alması gerekiyormuş, yabancı dizilerde oynaması gerekiyormuş.
Ödül almadı diye diğer oyuncuların hepsi başarısız yani...Ödül almak daha başarılı oyuncu olduğunu kanıtlıyor işte
Ben ödül aldı diye oy vermedim ama.Ödül almadı diye diğer oyuncuların hepsi başarısız yani...
Çoook iyi biliriz çok...Leyla ile Mecnun kültürü böyle bir şey işte ne yaparsın, @MEnes iyi bilir...