2024 Çeyrek Final | En Favori Üye 2024 | Yakamoz-Asi Vs Emre Ozansoy

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Üye Yarı Finale Yükselsin?

• Yakamoz-Asi

• Emre Ozansoy

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,192
Puanı
1,060
Oy oranı belirtmek yasak, cezai yaptırım uygulanacak‼️

Bir Fav10 klasiği 'En Favori Üye' 2024, çeyrek final oylamaları ile devam ediyor.

Oylamayla ilgili bilinmesi gereken temel kurallar:
- Kendinize oy kullanabilirsiniz.
- Kullanılan oy değiştirilemez veya silinemez, bunun bilincinde olup hatasız ve eksiksiz oyunuzu kullanın.
- Forum içinde veya dışında hiçbir şekilde oy isteyemezsiniz. Tespit edilmesi halinde diskalifiye edilmenin yanı sıra cezai yaptırım uygulanır.
- Başkası için oy toplama girişiminde bulunamazsınız. Tespit edilmesi halinde uzun süreli ban cezası uygulanır.

- Bunun dışında uygun görüldüğü takdirde sadece yöneticiler konuları uplatabilir.
------

@Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat, @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff, @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü, @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT, @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan, @HollyDemon ☾☆ , @hasanca, @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345, @Doğan , @xdragxx

Evet bu ikili geçen sene benim yarı finalde rakibimdi.

Emre değerli bir üye ve değerli bir yöneticimiz. Çalışkanlığı tartışılmaz.

@Yakamoz-Asi ise forumun bu günlere gelmesinde emeği olan kendi zamanında foruma emekler vermiş şimdilerin Süper Emeklisi. 2024 olarakta hiç durmadı konu açma ve mesajlar yazma olarak.
Burada tamamıyla duygusal davrandığım için geçen sene finalde rakibim olan Yakamoz’a gitti oyum.

• Harika
Reactions: Yakamoz-Asi
Zorlu bir oylama. @Emre Ozansoy son yılların forumda en değerli 2-3 isminden biri.

Fakat burada yaşlı dayanışması yaparak 12 yıldan uzun bir süredir foruma çok şey katan İsviçreli kötü moderatöre oy vermeyi tercih ediyorum. Forumda benden de yaşlı insanlara ihtiyaç var. :A

Roger Federer için

Evet bu ikili geçen sene benim yarı finalde rakibimdi.

Emre değerli bir üye ve değerli bir yöneticimiz. Çalışkanlığı tartışılmaz.

@Yakamoz-Asi ise forumun bu günlere gelmesinde emeği olan kendi zamanında foruma emekler vermiş şimdilerin Süper Emeklisi. 2024 olarakta hiç durmadı konu açma ve mesajlar yazma olarak.
Burada tamamıyla duygusal davrandığım için geçen sene finalde rakibim olan Yakamoz’a gitti oyum.

Emre Ozansoy başarılı bir yönetici, final turlarını hak ediyor ama benim oyum değerli dostum @Yakamoz-Asi ’ye gitti.

Zorlu bir oylama. @Emre Ozansoy son yılların forumda en değerli 2-3 isminden biri.

Fakat burada yaşlı dayanışması yaparak 12 yıldan uzun bir süredir foruma çok şey katan İsviçreli kötü moderatöre oy vermeyi tercih ediyorum. Forumda benden de yaşlı insanlara ihtiyaç var. :A

Hepinize bol çikolatalı teṣekkür :love1:

• Harika
Reactions: Dosi and Bully