2024 Çeyrek Final | En Favori Üye 2024 | The_Erinch Vs Hobbit

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Üye Yarı Finale Yükselsin?

• The_Erinch

• Hobbit

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,192
Puanı
1,060
Oy oranı belirtmek yasak, cezai yaptırım uygulanacak‼️

Bir Fav10 klasiği 'En Favori Üye' 2024, çeyrek final oylamaları ile devam ediyor.

Oylamayla ilgili bilinmesi gereken temel kurallar:
- Kendinize oy kullanabilirsiniz.
- Kullanılan oy değiştirilemez veya silinemez, bunun bilincinde olup hatasız ve eksiksiz oyunuzu kullanın.
- Forum içinde veya dışında hiçbir şekilde oy isteyemezsiniz. Tespit edilmesi halinde diskalifiye edilmenin yanı sıra cezai yaptırım uygulanır.
- Başkası için oy toplama girişiminde bulunamazsınız. Tespit edilmesi halinde uzun süreli ban cezası uygulanır.

- Bunun dışında uygun görüldüğü takdirde sadece yöneticiler konuları uplatabilir.
------

@Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat, @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff, @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü, @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT, @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan, @HollyDemon ☾☆ , @hasanca, @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345, @Doğan , @xdragxx

Erinç bir sonraki turuda hak ediyor. Foruma kattığı eğlenceleri konular ile ayrı bir renk.

@Hobbit ‘e gitti oyum. Hiç bir zaman desteğini esirgemedi benden. Şimdilik ona vefa borcumu ödemiş olayım bir tık.
Forum geleceğinide parlak görüyorum. Nihayet konu açma cesaretini aşıladık ve daha nice kaliteli konular ile karşımızda olacak inşallah.

Erinç bir sonraki turuda hak ediyor. Foruma kattığı eğlenceleri konular ile ayrı bir renk.

@Hobbit ‘e gitti oyum. Hiç bir zaman desteğini esirgemedi benden. Şimdilik ona vefa borcumu ödemiş olayım bir tık.
Forum geleceğinide parlak görüyorum. Nihayet konu açma cesaretini aşıladık ve daha nice kaliteli konular ile karşımızda olacak inşallah.
Bunları duymak çok hoşuma gitti. :) Bu kadar uzun bir açıklama beklemiyordum. :)

• Harika
Reactions: Dosi
Erinç abi etkinlikleriyle foruma çok şey katıyor. Ben de kendisini dışardan takip ediyorum :A

Hobbit de kaliteli yorumları ve son dönemde açtığı konularla da dikkat çekiyor.

Zorlu bir oylama, düşüneceğim.

@Dosi hemen istastik ile döner 😄😄😄😄
@bazinga hemen konulara uçuş yapmış :A
2022 oylamasıydı o (Çeyrek final).
Bakalım bu kez yarı final olacak mı :A

Kendisi istatistik olarak çok dalgalı. Tam elenecek diyoruz. Diğer tur çok güçlü rakibi eliyor. Sonra farkla eleniyor. Burda oylama yapmadım bilmiyorum henüz. Bakalım bize başka tablo gösterecek mi :A

• Aynen
Reactions: The_Erinch