2024 Çeyrek Final | En Favori Üye 2024 | RüzgarGülü Vs Bully

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Üye Yarı Finale Yükselsin?

• RüzgarGülü

• Bully

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,196
Puanı
1,060
Oy oranı belirtmek yasak, cezai yaptırım uygulanacak‼️

Bir Fav10 klasiği 'En Favori Üye' 2024, çeyrek final oylamaları ile devam ediyor.

Oylamayla ilgili bilinmesi gereken temel kurallar:
- Kendinize oy kullanabilirsiniz.
- Kullanılan oy değiştirilemez veya silinemez, bunun bilincinde olup hatasız ve eksiksiz oyunuzu kullanın.
- Forum içinde veya dışında hiçbir şekilde oy isteyemezsiniz. Tespit edilmesi halinde diskalifiye edilmenin yanı sıra cezai yaptırım uygulanır.
- Başkası için oy toplama girişiminde bulunamazsınız. Tespit edilmesi halinde uzun süreli ban cezası uygulanır.

- Bunun dışında uygun görüldüğü takdirde sadece yöneticiler konuları uplatabilir.
------

@Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat, @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff, @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü, @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT, @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan, @HollyDemon ☾☆ , @hasanca, @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345, @Doğan , @xdragxx

Finalde düṣündüğüm ikiliydi. Zor bir seçim. Düṣüneceğim.

• Beğendim
Reactions: Bully
@Bully dedim
Kendisi benim etkinlik yardımcım artı çok iyi anlaştığım arkadaşım. Seçimin ondan yana oldu.
RüzgarGülü’ne ayrı bir saygım var ve iyi anlaştığım değer verdiğim bir üye.
Şu ana kadar firesiz oylamıştım.

• Harika
2024 yılını kapsayan bir etkinlik ama hem RuzgarGulu hem de Bully yılın sonunda aktif olmaya başladı. Bir seçim yapmak gerekiyor, onu da @RüzgarGülü'nden yana kullandım bu tur. Kim yükselirse hak ediyor. :bhr:

@RüzgarGülü çok sevdiğim ve değerli bir isim. İyi olan kazansın :D

Oyumu kendime kullandım, sen de öyle yaparsın :A

@Bully forumun etkinlik canavarı aramızda yeniden olması şahane. Muhtemelen önümüzdeki 3-5 yıl o kazanır böyle anketleri. :A

Benim oyum fazla gerilerde kalmamasını istediğim, forumda 15. yılını kutlamaya hazırlanan orijinal insan @RüzgarGülü'ne. Forumdaki en parlak yıllarından birini geçirdi. Nice yıllara. :Z

• Güldürdün
@Bully forumun etkinlik canavarı aramızda yeniden olması şahane. Muhtemelen önümüzdeki 3-5 yıl o kazanır böyle anketleri. :A

Benim oyum fazla gerilerde kalmamasını istediğim, forumda 15. yılını kutlamaya hazırlanan orijinal insan @RüzgarGülü'ne. Forumdaki en parlak yıllarından birini geçirdi. Nice yıllara. :Z
Daha önce de Bully daha çok kazanır böyle anketleri demiştin hiç de öyle olmadı :A Birçok yarışma kazandık ama En Favori Üye nasip olmadı :A Verdiğim araların da etkisi yok değil tabii :A

• İlginç
Reactions: bazinga
Daha önce de Bully daha çok kazanır böyle anketleri demiştin hiç de öyle olmadı :A Birçok yarışma kazandık ama En Favori Üye nasip olmadı :A Verdiğim araların da etkisi yok değil tabii :A
Ciddi misin? Bana 3 kez falan kazandın gibi geliyor. :A Herkese öyle geldiği için diğer adaya gitmiş herhalde oy finallerde. :A

• Güldürdün
Ciddi misin? Bana 3 kez falan kazandın gibi geliyor. :A Herkese öyle geldiği için diğer adaya gitmiş herhalde oy finallerde. :A
İşte aynen böyle oluyor iş ciddiye binince kazanamıyorum :A ‘Bully nasılsa kazanır’ durumundan çıkılması gerekiyor ama anlatamadık bir türlü :A