2024 Çeyrek Final | En Favori Üye 2024 | RüzgarGülü Vs Bully

Hangi Üye Yarı Finale Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuya @Bully demeye girdim çünkü sözüm vardı seni destekleyeceğim demiştim foruma yaptığı birsey için bir konuda soru sormuştum evet demişti forum için bende destekleyeceğim demiştim girdim konuya oy vermeden okuyayım dedim ve gördüm ben şok 🥲

@RüzgarGülü çok sevdiğim ve değerli bir isim. İyi olan kazansın

Oyumu kendime kullandım, sen de öyle yaparsın
Sonra bunu gördüm evet kendime oy veririm acımam ama sana da söz vermiştim. Sözlerimi tutarım hep ama madem kendine verir demişsin insanları şaşırtmayi da sevmem verdim kendime

Kral öncelikle seninle yarışmak güzel adminin dediği gibi kazanırsın sennn

Adminim çok teşekürler. Bu mesajinla ayrı motive oldum. Forumdan hatta birçok şeyden koptugum şu gunlerde motive kaynağı oluyorsunuz teşekürler

Reactions: bazinga and Bully
Bana destek olacağını söylemiştin de bu kadar destek olacağını tahmin edemedim, mahçup oldum
Sen oylamalarda kendine kullandığın için gelenek bozulmasın dedim.

Seni eleyebilirsem desteğe devam edersin artık

Reactions: RüzgarGülü
Desteklerim tabi ki elenirsem sana. Elenmezsem artık kazanırım muhtemelen. En büyük rakip seni görüyorum

Reactions: Bully
Zor bir seçim oldu, hatta en zorlandığım oylama oldu diyebilirim. Oyum baṣtan beri kazanacağını düṣündüğüm @Bully 'ye gitti.

Reactions: Bully

İkisini de severim ama @Bully dedim.

@RüzgarGülü hep desteklediğim bir üye oldu. Burada da olurdu ama rakibi @Bully olmasaydı.

Zor bir seçim oldu, hatta en zorlandığım oylama oldu diyebilirim. Oyum baṣtan beri kazanacağını düṣündüğüm @Bully 'ye gitti.
Kıymetli oylarınız için çok teşekkür ediyorum.

Mesaj yazmadan oy verenlere de çok teşekkür ediyorum

2024 yılının en iyi üyesini seçmeye çalışıyoruz
İkiside 2024 yılının ortasında hortladı..

Kaan, eski admin olması etkisiyle konularada el attı, ağırlığını hissettirdi

@RüzgarGülü ise bütün konularda yorumları ile varlık gösterdi bu aralar geç saatlerde kendini göstersede genede tüm konulara yorum katmaya devam ediyor.
@RüzgarGülü ile keyifli sohbetlerimiz oldu. Birçok ortak konuda buluşup, goy goy edebildiğim biri. Geçde olsa tanıştığımıza çok memnunum onunla.

Ben oyumu @RüzgarGülü yana kullanıyorum.

Her iki adayada başarılar dilerim.

Hangisi hakkediyorsa, o kazansın.

Geleceği göremiyorum, bir yorumum yok, şu kesin kazanır yada şunun oyu fazladır diyemeyeceğim. Hangisi üyeler için favoriyse o geçecekdir.

Reactions: RüzgarGülü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...